KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DANI_ALVES"
Videón Alves érthetetlen átadása! 2012. december 23. 17:37 Dani Alves szerint nem a gól, hanem a passz a foci sava-borsa - legalábbis ezt a következtetést vonhatjuk le az alábbi videóból! A jobb-bekk gólt lőhetett volna, gólt lövethetett volna, ehelyett hátratette ziccerből a Valladolid ellen. Belefeledkezett a tiki-takába a brazil. Ettől függetlenül simán begyűjtötte a három pontot a Barca.
 
Kés alá fekszik Dani Alves 2012. május 16. 16:45 Kulcscsonttörést szenvedett a Barcelona szerda délelőtti edzésén Dani Alves, a csapat brazil válogatott jobbhátvédje, aki így nagy valószínűséggel kihagyja a jövő pénteki, Bilbao elleni Király-kupa-döntőt.
 
Barca-ötös, Messi-tripla és egy bombagól 2011. október 29. 21:55 VIDEÓ! Ütős választ adott a kritikusoknak Lionel Messi, aki 17 perc alatt triplázva sima 5-0-s győzelemre vezette a Barcelonát a La Liga 11. fordulójában a Mallorca ellen. A hazaiak meg sem érezték Andrés Iniesta és Xavi Hernández hiányát, jól játszott és gólt lőtt Isaac Cuenca, a kegyelemdöfést pedig Dani Alves bombagóljával adta meg. Victor Valdés kapuja pedig immár hét mérkőzés és 787 játékperc óta érintetlen. Folytatás szerdán Plzenben a BL-ben!
 
Fordulat? Alves a héten hosszabbíthat 2011. március 21. 19:00 Miközben a News of the World a Manchester City újabb közeledéséről, az El Mundo Deportivo pedig Dani Alves elégedetlenségéről ír, hétfőn a katalán Sport arról tudósított, hogy a héten aláírhatja új szerződését a futballista a Barcelonával.
 
Öt barcás, köztük Messi is megsérült 2011. március 14. 16:22 Öt Barcelona-játékos is kisebb sérülést szedett össze a vasárnap esti Sevilla elleni 1-1-es döntetlen során. Közülük két futballista állapota kérdéses a szombati Getaféval vívandó bajnokin - a klub hivatalos oldalán tájékoztatása szerint.
 
Hamarosan hosszabbíthat Dani Alves 2011. február 19. 15:02 Spanyol lapértesülés szerint közel jár ahhoz Dani Alves, hogy meghosszabbítsa szerződését az FC Barcelonával. Az El Mundo Deportivo úgy tudja, immár „csak” apróbb dolgokban kell megegyezniük a feleknek.
 
Alves reméli, hosszabbíthat Barcelonában 2011. február 14. 12:56 Továbbra is a levegőben lóg Dani Alves jövője, de a Barcelona hátvédje a katalán Sportnak most megemlítette, javában dolgoznak a megoldáson, és reméli, hosszabbít a spanyol bajnokcsapattal.
 
Micsoda nyár! Cesc, Kun, Pepe, Alves! 2011. február 9. 12:04 Nem volt nagy durranás a téli spanyol átigazolási időszakban, de most felpezsdülni látszik a piac, amit kihagytak, azt a nyáron pótolhatják be a sztárklubok, elsősorban a Real Madrid és a Barcelona. Cesc Fabregas, Sergio Agüero, Pepe és Dani Alves lehet a sláger júniusban!
 
Guardiola: Felőlem elmehet Dani Alves! 2011. január 25. 19:14 Miközben a nyakukon az Almería elleni Spanyol Kupa-elődöntő, Josep Guardiola Dani Alvessel, Eric Abidallal és Thiago Alcántarával kapcsolatban nyilatkozott a sajtónak. A Barcelona vezetőedzője a színfalak mögé "vezette" a média képviselőit, és elmondta, nem ragaszkodik Alveshez - ha a brazil tényleg nem érzi jól magát a katalánoknál.
 
Guardiola: Évekig számolunk Alvessel 2011. január 22. 12:42 Tagadta Josep Guardiola, hogy megrekedtek volna a tárgyalások Dani Alvessel, állítva, hogy a brazil futballista hosszú éveken át a Barcelona szolgálatában marad.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu