Guardiola: Felőlem elmehet Dani Alves!

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 25. 19:14
Miközben a nyakukon az Almería elleni Spanyol Kupa-elődöntő, Josep Guardiola Dani Alvessel, Eric Abidallal és Thiago Alcántarával kapcsolatban nyilatkozott a sajtónak. A Barcelona vezetőedzője a színfalak mögé "vezette" a média képviselőit, és elmondta, nem ragaszkodik Alveshez - ha a brazil tényleg nem érzi jól magát a katalánoknál.


Az első csapatban számításba vett Alves és Abidal egy évig még tárgyalgathat más klubokkal, Alcántara szerződése viszont lejár a nyáron. Guardiola róluk, pontosabban jövőjükről beszélt a sajtónak.

"Beszélgettem Danival, és elmondtam neki, nem muszáj maradnia, ha nem akar - nyitott az egykori kiváló védő. - Megérdemli, hogy meghallgassuk, mit szeretne. Ugyanakkor a klub előjoga, hogy megadja neki azt, amit akar, vagy megtagadja. Én azt szeretném, ha itt, netán máshol, de boldog lenne."

Abidallal kapcsolatban annyit mondott a mester, hogy a védő szerinte hosszabbít: "Szeretném, ha maradna, mert a csapat fontos tagja. Úgy gondolom, maradni is fog."

Érdekes, de Thiago Alcántarával kapcsolatban is magabiztos a vezetőedző: "Marad, Thiago sehová sem megy, hiszen jövőre az első csapat oszlopos tagja lesz." 

Guardiola végül ejtett néhány szót a Nou Campban szerda este tíz órakor kezdődő, Almería elleni kupanegyeddöntőről is.

"Az Almería jelenleg más fokon ég, mint akkor, amikor nyolcat rúgtunk nekik. Ikszeltek otthon a Madrid ellen, és négy-öt meccse még kupatalálkozót sem veszítettek. Felkészültünk. A nyolc-null azonban aligha ismétlődik meg még egyszer."

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Megbüntethetik Messit az ünneplésért
Valószínűleg pénzbüntetéssel és utólagos sárga lappal sújtják Lionel Messit, a Barcelona játékosát, amiért ország-világ láttára kívánt boldog születésnapot édesanyjának, Celia Cuccitininek a Racing elleni gólja ünneplésekor....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu