Guardiola sportszerűségből is jeles

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 14. 11:50
Josep Guardiola nem a játékvezetőt hibáztatja azért, hogy a Barcelona nem nyert Sevillában, de a csapatát sem tudja elmarasztalni. Az egyetlen katalán gól szerzője, Bojan Krkic keserű szájízzel gondol vissza a találkozóra.


 

A Barcelona villámgyorsan vezetést szerezhetett volna vasárnap este Sevillában, ám a bíró érvénytelenítette Lionel Messi szabadrúgásgólját, mondván, Sergio Busquets szabálytalanságot követett el a sorfalban.

Josep Guardiola mégsem a játékvezető, Pérez Lasa nyakába varrja, hogy a katalánok előnye öt pontra csökkent az üldöző Real Madriddal szemben.

„Egy Barcelona-edző sohasem bírálja a bíró teljesítményét, én sem teszem. Eleve fel sem tételezem róla, hogy nem tudása legjobbját nyújtotta” – nyilatkozta a lefújás után a Barcelona mestere, majd csapata dicsérésébe fogott.

„Jó teljesítményt nyújtottunk egy nagyszerű csapat ellen. Az első félidőben nagyon jól futballoztunk, az alapján talán többet érdemeltünk volna a döntetlennél. Mindenki ellen azonban nem lehet győzni.”

Bojan Krkic, az egyetlen vendéggól szerzője némileg csalódottan állt a kamerák elé a meccs után.

„Kialakítottunk elég helyzetet ahhoz, hogy ne csak egy pontot szerezzünk, ennyire kemény meccsen azonban nem szégyen az iksz. Mindent beleadtunk, nem okolhatjuk magunkat.”

Bojan ugyanakkor elmondta, immár befejezettnek tekintik a találkozót, és csupán a soron következő mérkőzésre összpontosítanak, és arra, hogy a Real Madridot maguk mögött tartsák a szezon végéig. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Mourinho megmondta: nem nyert a Barca!
VIDEÓK! Hősies küzdelemben, és egy csipetnyi szerencsével otthon tartott egy pontot a Sevilla a rettegett Barcelonával szemben a spanyol bajnokság 28. fordulójában! Krkic góljára Navas válaszolt fejesből a szünet után. Mindez...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu