KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "PRIMERA_DIVISION"
A Barca még mindig a világ legjobbja 2011. december 10. 23:51 A világ két legjobb csapataként tartják számon őket, közülük is a Barcelona a jobb – erről árulkodik legalábbis a szombati Clásicón aratott 3-1-es győzelem a Real Madrid vendégeként. Benzema már az első percben ráijesztett a katalánokra, akik azonban hatalmas akarással és némi szerencsével fordítottak a La Liga 16. fordulójában. Ronaldo ziccereket rontott, ha legalább az egyiket értékesíti, minden másként alakulhatott volna. Messit akár ki is állíthatta volna Borbalán. A Barca jobb gólkülönbségével vezeti a tabellát, de egy meccsel többet játszott.
 
Real Madrid-Barcelona – élő 2011. december 10. 17:00 A Real Madrid hat tiszta ponttal vezeti a La Ligát, így amennyiben megnyeri a Clásicót, már-már eldőlhet a bajnokság. A Barcelona az elmúlt években dominált a párharcban, de most kicsúszhat alóla a talaj, esetleges győzelme ugyanakkor csattanós válasz lenne a rosszakaróknak. Mourinho vs. Guardiola, Ronaldo vs. Messi – csillagok háborúja a Bernabéuban.
 
Kúszik felfelé a Málaga 2011. november 21. 23:02 A Málaga fellépett az ötödik helyre a Primera Divisiónban, miután 3-1-re győzött a Racing vendégeként a 13. forduló záró mérkőzésén. A gól nélküli első félidő után Isco törte meg a jeget, majd 2-0 után szépített a Santander, de az utolsó szó a délieké volt. A kantábriaiak továbbra is az utolsó helyen szerénykednek, azonos pontszámmal a Granadával és a Sociedaddal.
 
„A Real Madrid a bajnokság favoritja” 2011. november 17. 10:12 David Albelda, a Valencia tapasztalt középpályása szerint a Real Madridnak van a legnagyobb esélye arra, hogy megnyerje a Primera Divisiónt.
 
A spanyol a legunalmasabb bajnokság? 2011. november 14. 15:57 A Marca spanyol lap érdekes tényre hívta fel a figyelmet: a topligák közül a Primera Divisiónban született a legtöbb gól nélküli döntetlen eddig a szezonban, és a meccsekre lebontott átlagot tekintve sem rózsás a helyzet. Nem is a Serie A-ban játsszák a catenacciót?
 
Szombat este lesz a Madrid-Barca 2011. november 8. 14:36 December 10-én, este 8 órakor rendezik meg a Real Madrid-Barcelona szuperrangadót a Primera División 16. fordulójában – jelentette be a mérkőzést közvetítő spanyol televíziós társaság. Egy csatát máris megnyertek a katalánok.
 
Bombameglepetés! Újoncsiker Sevillában 2011. október 31. 23:38 Az újonc Granada a Sevilla otthonában tudott nyerni a Primera División 11. fordulójának záró mérkőzésén. Pedig az andalúzok nagyon bekezdtek, Manu del Moral már az első minutumban betalált, az utolsó tíz percben azonban fordított a kiscsapat. A vendégek a bravúr ellenére utolsóelőttiek, míg a Sevilla négy pontra leszakadt a BL-selejtezőt érő negyedik helytől.
 
Öt meccs után hengerelt az Atlético 2011. október 30. 22:16 Az Atlético Madrid öt nyeretlen mérkőzés után tudott nyerni a Primera División 11. fordulójában, a szenvedő fél a Zaragoza volt. Adrián duplájával és Álvaro Rodríguez találatával 3-0-ra is vezettek a Colchonerók, a vendégek erejéből csak szépítésre futotta. A látogatók részéről Pintér Ádám a keretbe sem került, sérülés miatt hiányzott. A nagybevásárló Málaga az Espanyolt verte 2-1-re.
 
Térdre rogyott az Atlético Baszkföldön 2011. október 27. 23:56 Az Atlético Madrid súlyos, 3-0-s vereségbe futott bele az Atlético Bilbao vendégeként a Primera División 10. fordulójának záró mérkőzésén. Fernando Llorente duplázott, Gaizka Toquero gólpassza mellett maga is betalált. Az Espanyol Európa-ligás helyre kapaszkodott fel, miután Walter Pandiani találatával felülkerekedett a Betisen.
 
Egy az unalmas Barca-győzelmek közül 2011. október 15. 21:54 A Barcelona újfent nem hibázott: sima, 3-0-s sikerrel vette a Racing Santander jelentette akadályt a Primera División 8. fordulójában. Leo Messi duplázott, Xavi fejjel (!) volt eredményes. A kantábriaiak már a kezdés előtt feladták – így még a Nou Campban sem szabad hozzáállni.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu