KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "OWEN HARGREAVES"
Az Arsenal is kacérkodott Hargreavesszel 2011. november 28. 21:23 Micsoda meglepetés: idén nyáron az Arsenal nem egy ifjú tehetséget, hanem az angol futball egyik kétszeres Bajnokok Ligája-győztes középpályását akarta szerződtetni. De Arsene Wenger végül elállt a játékos megszerzésétől…
 
"Hargreaves újra válogatott lehet" 2011. szeptember 22. 10:42 Nem szabad és nem is kell túlértékelni a szerda esti teljesítményt, de tény: Owen Hargreaves győztes mérkőzésen mutatkozott be új csapatában, sőt még gólt is szerzett. Roberto Mancini, a Manchester City menedzsere elégedett volt a kétszeres Bajnokok Ligája-győztes középpályással, sőt ki is jelentette, hamarosan már az angol válogatottban is fontos szerepet tölthet be!
 
Hargreaves várja már a szerda estét… 2011. szeptember 21. 14:13 Owen Hargreaves játszott már sokkal fontosabb mérkőzéseken is, de most mérföldkőnek tartja, hogy szerdán este pályára léphet a Birmingham City ellen a Ligakupában. A 30 éves középpályás nem is titkolja, nagyon izgatott, több célt is kitűzött maga elé.
 
Hargreaves kimarad a BL-keretből 2011. szeptember 2. 12:49 A Manchester City nem nevezi az újonnan szerződtetett Owen Hargreaveset a Bajnokok Ligája csoportkörébe.
 
Sokk! Hargreaves a Man. Citynél?! 2011. augusztus 30. 14:23 Owen Hargreaveset hajszál választja el attól, hogy a Manchester Cityhez szerződjön. A korábbi United-játékos rövid távú szerződést köthet az Etihad-stadionban.
 
A West Brom tárgyal Hargreavesszel 2011. július 17. 15:40 Megerősítést nyertek a napok óta keringő híresztelések, valóban tárgyal Owen Hargreavesszel a West Bromwich Albion, így ősztől akár Gera Zoltán csapattársa lehet az egykori angol válogatott.
 
Geráék megkockáztatnák Hargreavest 2011. július 11. 10:35 Roy Hodgson mentőövet dobna a Manchester Unitedtől távozni kényszerült Owen Hargreavesnek, a The Mirror szerint a Gera Zoltán szinte biztosan leigazoló West Bromwich bevállalná a porcelánlábú középpályással járó kockázatot.
 
Csapatot talál(hat) Owen Hargreaves 2011. július 8. 09:46 Nem kapkodnak a csapatok a kétszeres Bajnokok Ligája-győztes Owen Hargreaves iránt, de az angol válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Sven-Göran Eriksson talán mentőövet dob a labdarúgónak. Igaz, egyelőre csak rövid távú lehetőségről van szó, de ebből még bármi kikerekedhet.
 
Hargreaves, a fitneszbohóc – videó 2011. július 5. 14:32 Owen Hargreavesre nem tartott igényt a Manchester United, így a sérülékeny középpályás immár csapat nélkül árválkodik. Igyekszik ugyanakkor formában tartani magát, és ezt a YouTube-ra feltöltött videókkal bizonyítja. Hol az edzőteremben izzad, hol a pályán cikázik – némely gyakorlatra elsősorban a bizarr jelző illik.
 
Két játékost elengedett az MU! 2011. június 16. 18:08 A török Besiktas bejelentette, hogy leigazolta Tiago Manuel Dias Correiát, ismertebb nevén Bébét. A Manchester United portugál U21-es válogatott csatára egy évre, kölcsönbe érkezik Isztambulba. Négy év után szélnek eresztette az MU Owen Hargreavest.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu