Az Arsenal is kacérkodott Hargreavesszel

Létrehozva: 2011. november 28. 21:23
Micsoda meglepetés: idén nyáron az Arsenal nem egy ifjú tehetséget, hanem az angol futball egyik kétszeres Bajnokok Ligája-győztes középpályását akarta szerződtetni. De Arsene Wenger végül elállt a játékos megszerzésétől…


A francia menedzser több hónapos „csúszással” elárulta, nagy tisztelője Owen Hargreavesnek, de a sérülések miatti több éves kihagyás miatt nem kerülhetett az Ágyúsok kötelékébe.

„Kemény időszakot jelent, ha ennyi ideig nem játszhatsz. Hatalmas mentális erőről tanúskodik, ha mégis vissza tudsz térni. Annak idején stabil tagja volt az angol válogatottnak, mindenki örül a visszatérésének” – mondta Wenger.

A francia szakember állítja, már akkor figyelte Hargreavest, amikor a Bayern Münchennél szerepelt. A középpályás aztán a Manchester Unitedhez igazolt, idén nyáron pedig a Manchester City labdarúgója lett.

„Nemrég ismét felvetődött a szerződtetése, de végül úgy döntöttünk, többet ér, ha a visszatérő Frimpongnak és Coquelinnek adunk bizalmat. Song és Diaby pedig már rendelkezésre állt a védekező középpályások közül.”

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu