Két játékost elengedett az MU!

Szerző: shLétrehozva: 2011. június 16. 18:08
A török Besiktas bejelentette, hogy leigazolta Tiago Manuel Dias Correiát, ismertebb nevén Bébét. A Manchester United portugál U21-es válogatott csatára egy évre, kölcsönbe érkezik Isztambulba. Négy év után szélnek eresztette az MU Owen Hargreavest.


Bébéé a tavaly nyári átigazolási időszak egyik legvitatottabb üzlete volt, az MU néhány nappal azután adott érte kilencmillió eurót a Guimaraesnek, hogy az ingyen szerződtette az Amadorától...

A szélsőként és csatárként is bevethető játékos nem tudta igazolni tehetségét, csak hétszer lépett pályára a felnőttcsapatban, igaz kétszer azért megzörgette a hálót.

Most a Fekete Sasoknál kaphat szárnyra, ahol három honfitársa, Ricardo Quaresma, Hugo Almeida és Simao Sabrosa segíthet neki a beilleszkedésben. Egyelőre nem világos, hogy kaptak-e kivásárlási opciót is a törökök.

Owen Hargreaves viszont végleg távozik a MU-tól, a 42-szeres válogatott középpályás - aki sorozatos sérülései miatt a visszavonuláson gondolkodik - négy esztendő után áll odébb, miután nem ajánlottak neki új kontraktust.

2008 szeptembere óta összesen hét percet játszott a BL-győztes játékos, akit annak idején 17 millió fontért vett meg az MU a Bayerntől. Nem tolonganak érte a kérők, de a Vancouver Whitecaps már jelezte, fontolóra veszi szerződtetését.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu