KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BEBE"
A YouTube segíthetett az MU-csatárnak 2012. december 27. 20:21 A Manchester United fél évre kölcsönadta 22 éves támadóját, Bébét, aki szülőhazájában folytatja az élvonal ötödik helyezettjénél, a Rio Avénál.
 
Fél évre kidőlt az MU kölcsönjátékosa 2011. augusztus 10. 14:54 Bő másfél hónapja adta kölcsön a Manchester United a Besiktasnak Bébét, de a portugál támadó máris keresztszalag-szakadást szenvedett és hat hónapra kidőlt.
 
Topligák: íme a szezon lúzercsapata! 2011. június 26. 14:49 Az olvasói és szerkesztői álomcsapattal megvagyunk, immár tudjuk, kik voltak az elmúlt idény legjobban teljesítő futballistái. Ezúttal a másik véglettel foglalkozunk, azokkal, akik a leginkább csalódást okoztak a magunk mögött hagyott szezonban. Az összeállítás során szakítottunk a 4-4-2-es felállással, és a Citrom-díjas tizenegyet 4-3-3-ban raktuk össze. Nézzük, kik azok, akik leginkább alulmúlták önmagukat és a várakozásokat a 2010/2011-es idényben!
 
Két játékost elengedett az MU! 2011. június 16. 18:08 A török Besiktas bejelentette, hogy leigazolta Tiago Manuel Dias Correiát, ismertebb nevén Bébét. A Manchester United portugál U21-es válogatott csatára egy évre, kölcsönbe érkezik Isztambulba. Négy év után szélnek eresztette az MU Owen Hargreavest.
 
MU: Bebé Isztambulban köt(ött) ki 2011. június 11. 10:04 Fellélegezhetnek a Manchester United szurkolói, a következő szezonban nem kell attól tartaniuk, hogy Sir Alex Ferguson beveti portugál támadóját, az elmúlt szezon egyik negatív szenzációját jelentő Bebét.
 
MU: Bebé remek duplája - videó 2010. november 19. 11:27 Néhány hete a fél világ Sir Alex Fergusonon nevetett, hogy "vakon", tanácsadói tapasztalataira hagyatkozva igazolt egy teljesen ismeretlen csatárt, aki nemrég a hajléktalanok világbajnokságon is pályára lépett. Sokan úgy vélték, a Manchester United befürdik Bebével, aki eleinte nem is találta helyét Angliában, sokáig a tartalékok meccskeretébe sem fért be. Aztán a nagyok között is bemutatkozott, gólt szerzett a Bajnokok Ligájában és a Ligakupában. Tiago Bebé csütörtökön este a tarcsiban szerepelt a Wigan ellen, parádés duplával igazolta, előbb-utóbb komolyabban is számolhat vele Fergie. Lehet, hogy mégis csiszolatlan gyémántot foglalkoztatnak a Vörös Ördögök?
 
Bébé: BL-gól a válasz a kétkedőknek 2010. november 3. 16:36 Szeptemberben még azzal cikizték a Manchester Unitedet és Sir Alex Fergusont, hogy olyannyira félrenyúlt a 7,4 millió eurós meglepetésigazolással, Bébével, hogy a semmiből érkező támadó az együttes második csapatának keretébe sem fér be. Aztán eltelt közel két hónap és láss csodát, óriási fejlődve immár – még ha némi szerencsével is, de – BL-góllal rendelkezik a portugál tehetség. Járjuk végig a csatár „villámkarrierjének" eddigi állomásait!
 
Bébé betalált, de Chicharito az MU hőse 2010. október 26. 22:52 VIDEÓ! A 90. percben szerzett Javier Hernández-góllal megúszta a túlórát és a legjobb nyolc közé jutott az Angol Ligakupában a Manchester United, amely 3-2-re verte a Wolverhampton Wandererst az Old Traffordon kedd este. Az unalmas első félidő után a másodikban az először kezdő Bébé, majd Pak Dzsi-Szung góljára még válaszoltak a Farkasok, de a bombaformában lévő, csereként a hajrára beálló mexikói találatára már nem tudtak.
 
Bébé: El sem hiszem, hogy BL-tag lettem! 2010. szeptember 7. 16:19 A nyáron "vakon", 7,4 millió fontért leigazolt brazil Bébé eddig a tartalékok öltözőjéhez sem kapott kulcsot, Sir Alex Ferguson azonban meglepetésre mégis jelölte őt a Manchester United 25 fős Bajnokok Ligája-keretébe. Mindez még a játékost is meglepte.
 
Az MU újonca mégis BL-kerettag 2010. szeptember 6. 14:32 A Manchester United az előzetes várakozásokkal ellentétben nevezte Bébét a Bajnokok Ligája őszi idényére.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu