"Hargreaves újra válogatott lehet"

Szerző: shLétrehozva: 2011. szeptember 22. 10:42
Nem szabad és nem is kell túlértékelni a szerda esti teljesítményt, de tény: Owen Hargreaves győztes mérkőzésen mutatkozott be új csapatában, sőt még gólt is szerzett. Roberto Mancini, a Manchester City menedzsere elégedett volt a kétszeres Bajnokok Ligája-győztes középpályással, sőt ki is jelentette, hamarosan már az angol válogatottban is fontos szerepet tölthet be!


 

Hargreaves néhány éve még a világ legjobb középpályásai közé tartott, de 2008 szeptembere után mindössze hat percet tölthetett a pályán. A tapasztalt labdarúgót sérülések gyötörték, ezért a Manchester United idén nyáron már nem is marasztalta.

A rutinos klasszis aztán az átigazolási időszak egyik legnagyobb meglepetését okozva aláírt a Cityhez. A szezon eleje óta várt a debütálásra, amely szerdán este az immár másodosztályú Birmingham City ellen jött össze.

Hargreaves a 17. percben 22 méterről bombázott a kapuba, előtte és utána pedig hasznos mezőnymunkát végzett. Végül az 57. percben átadta helyét James Milnernek.

„Elégedett vagyok Owen játékával! Jól futballozott, kiválóan mozgott, fantasztikus gólt rúgott. Értékes labdarúgója lehet a Citynek, sőt hamarosan az angol válogatottnak is. Visszanyerheti korábbi formáját” – lelkendezett Roberto Mancini.

Hargreaves 2001-ben mutatkozott be a nemzeti tizenegyben, összesen negyvenkét alkalommal jutott szóhoz.


KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Chelsea-thriller, Pool-, és City-vágta
VIDEÓK! A Manchester United és az Arsenal után a Manchester City, a Liverpool, valamint a Chelsea is továbbjutott az Angol Ligakupa 3. fordulójából. A szerdai etapot a City teljesítette a legkönnyebben, az égszínkékek a...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu