KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "NAGY_OLIVER"
Nikházi Márk: Nem szeretünk veszíteni! 2008. július 23. 07:00 A csehországi U19-es labdarúgó Európa-bajnokságon szereplő magyar válogatott szerdán az olaszokkal csap össze a döntőbe jutásért. Nikházi Márk szerint az alapvető célokat a vb-kvalifikációval és a csoportból való továbbjutással már teljesítették, de tudásuk legjavát nyújtva a soron következő feladatot is megoldhatják, nem szeretnének veszíteni. Busai Attila úgy véli, az olasz csapat fikarcnyival sem jobb a spanyolnál, irány az Eb-döntő!
 
Nagy Olivér: Nem lesz gond szerdán! 2008. július 21. 16:30 Néhány apróbb sérülés és az izomfájdalom a sorozatterhelés velejárója, komolyabb bajról azonban szerencsére nem számolhatunk be, az eltiltását töltő Simon Andráson kívül várhatóan valamennyi játékosára számíthat Sisa Tibor szerdán, a csehországi U19-es labdarúgó Európa-bajnokság elődöntőjében. A jelek szerint Nagy Olivér is pályára léphet az olaszok ellen.
 
Jobbhátvédként aligha leszek gólkirály! 2008. július 19. 10:40 Jobbhátvéd létére egy befejező csatár erényeit csillantotta meg a spanyolok ellen Pribramban, a címvédő sorsát megpecsételő Nagy Olivér azonban nem éri be ennyivel, a németek ellen is betalálna. A pécsi védő úgy érzi, könnyelműen mondtak le róla az újpestiek, a csehországi U19-es Eb jabloneci fináléjában pedig szívesen összecsapna a házigazdával. Mégis arra számít, hogy az ütközetre már az elődöntőben sor kerül.
 
Németh: Nem lehetek mindig főszereplő! 2008. július 18. 09:20 A spanyolok elleni, csütörtök esti csoportmérkőzésen nem Németh Krisztián, hanem Nagy Olivér volt a magyar válogatott főszereplője, a mindent eldöntő találatot szerző nyerőember a csehországi labdarúgó Európa-bajnokságon. A liverpooli támadónak nincs hiányérzete, legfőképpen annak örül, hogy az újabb sikerrel megvan a vb-részvétel és az Eb-elődöntő. A második félidő derekán betaláló Nagy Olivérrel madarat lehetne fogatni.
 
Gulácsi: Van önbizalmunk a bravúrhoz! 2008. július 17. 10:20 A bolgárok elleni sikeres nyitány (1-0) után a címvédő spanyolok ellen folytatja szereplését a csehországi U19-es labdarúgó Európa-bajnokságon a magyar válogatott. A hétfő este bravúrok sorozatát bemutató Gulácsi Péternek várhatóan csütörtök este is lesz dolga bőven Pribramban. A tehetséges liverpooli hálóőr azonban úgy véli: meglepetést okozhatnak a mieink, van elég önbizalmuk a bravúrhoz.
 
Újpest: eladták a pécsieknek Nagy Olivért és Gulyás Mátét 2008. július 2. 20:07 Az Újpest FC és a Pécsi MFC megállapodott arról, hogy Nagy Olivér és Gulyás Máté a továbbiakban Pécsett folytatja pályafutását - erről a fővárosi klub hivatalos honlapja adott hírt.
 
Pécs: Nagy és Gulyás játékjoga megvan, Márkussal még tárgyalnak 2008. július 2. 09:33 Nagy Olivér és Gulyás Máté játékjogát véglegesen megszerezte a PMFC-Sport Kft., az NB II Nyugati csoportjában szereplő labdarúgócsapatot működtető gazdasági társaság. A PMFC-Pécs Plaza vezetői továbbra is tárgyalnak Márkus Tiborral, a Paks támadójával, de szerződést még nem kötöttek.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu