KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MORTEN_OLSEN"
2014-ig marad a dán futballkapitány 2011. október 31. 22:14 Morten Olsen, a dán labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya két évvel, 2014-ig meghosszabbította jövőre lejáró szerződését - közölte hétfőn a helyi szövetség (DBU).
 
2012-ig marad a kapitány 2010. november 9. 09:25 Két év múlva leköszön posztjáról Morten Olsen, a dán labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
 
Két év múlva befejezi a sikerkovács 2010. november 8. 22:08 Morten Olsen hétfőn bejelentette, a 2012-es labdarúgó-világbajnokság után feláll a dán válogatott kispadjáról. A szakember 2000-ben írt alá a nemzeti együtteshez, azt megelőzően a Bröndbynél, a Kölnnél és az Ajaxnél edzősködött. A 61 éves szakember arról nem nyilatkozott, hogy két év múlva vállal-e feladatot más válogatottnál vagy klubcsapatnál.
 
Vb-2010: Akik nem bírtak a magyarokkal 2010. május 22. 20:09 Június 11-én két mérkőzéssel rajtol a Dél-Afrikai Köztársaságban a XIX. labdarúgó-világbajnokság. A sportvilág 1930 óta izgulhat a mérkőzések és a csapatok kapcsán, rengeteg legenda született, számos csodálatos történésnek tapsolhattak a szurkolók. A Sporthirado.hu a rajtig bemutatja a tornán induló 32 nemzeti válogatottat. Ezúttal az egyik legkiegyenlítettebb csoportból, az E-jelűből vesszük górcső alá a dán válogatottat.
 
Marad a dánok sikerkapitánya 2010. január 8. 13:10 További két évvel meghosszabbítja szerződését Morten Olsen, a dán labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A rutinos tréner által irányított együttes a világbajnoki selejtezők egyik legnehezebb csoportjában végzett az élen, megelőzve többek között a svédeket, a portugálokat és a magyar csapatot is.
 
Bár kijutott, Dánia is elverne minket! 2009. október 14. 15:30 Morten Olsen szerda este a magyarok ellen szeretné megünnepelni és megünnepeltetni a 2010-es futballvilágbajnoki részvételt. A dánok szövetségi kapitánya a 20.45-kor kezdődő koppenhágai selejtezőn is nyerni akar, még akkor is, ha csatárait rendre kritizálja a helyi sajtó. A szakember persze megvédte góltalan támadóit.
 
Klubcsapathoz csábítják a dán kapitányt 2009. május 14. 10:11 A dán labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Morten Olsen az elsőszámú jelölt az Ajax Amsterdam vezetőedzői posztjára.
 
„Ki a dánok fő riválisa? Magyarország!” 2009. április 1. 11:19 Dánia Albániát fogadja szerda este világbajnoki selejtezőn, de a szemük sarkából sokan a magyarokra is figyelnek majd az északi országban, hiszen jelenleg mindkét csapat tízpontos, négy egységgel előzi meg Portugáliát illetve Svédországot. A dán szövetségi kapitány Morten Olsennek nincs kétsége afelől, melyik válogatott lehet az első számú ellenfele a 1. csoportban vezető együttesének: Magyarország!
 
Erwin Koeman: Kezdetnek nem is rossz! 2008. szeptember 6. 23:50 „A fő pozitívum az, hogy nem kaptunk gólt. Ugyanakkor lőhettünk is volna, az első félidőben három-négy komoly gólhelyzetet is kihasználatlanul hagytunk” – nyilatkozta Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a dánok elleni gólnélküli döntetlent hozó világbajnoki selejtezőt követő sajtótájékoztatón.
 
Csak egy gól hiányzott az álomrajthoz 2008. szeptember 6. 21:35 A magyar labdarúgó-válogatott a világbajnoki selejtezősorozat nyitányán gólnélküli döntetlent játszott szombat este a dán nemzeti csapattal. Erwin Koeman együttese dicséretet érdemel, amiért az első perctől az utolsóig megalkuvás nélkül küzdött, hajtott. Mindkét oldalon volt egy-egy elképesztően nagy gólhelyzet, Huszti Szabolcs a kapusba lőtte a ziccert, Nicklas Bendtner a kapufát találta telibe.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu