KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MARTIN_ONEILL"
Sunderland: Di Canio vagy... Di Matteo? 2013. március 31. 11:43 Két olasz menedzser, a Chelsea-vel BL-győztes Roberto Di Matteo, és a botrányhős Paolo Di Canio nevét is ott találjuk a fogadóirodák favoritjai között a Sunderland menedzseri posztjára. A klub szombat este köszönt el Martin O'Neilltől, aki 2011 decemberétől irányította a szakmai munkát a Sunderlandnél. Steve McClarent, Mark Hughest, Gus Poyetet és Ole Gunnar Solskjaert emlegetik még az esélyesek között.
 
Kirúgják a West Ham menedzserét 2011. január 15. 11:34 Függetlenül a szombati mérkőzés eredményétől eltávolítja posztjáról Avram Grantot a West Ham United, amely valószínűleg az ősszel az Aston Villától kirúgott Martin O'Neillt nevezi ki helyére - értesült a Sky Sports.
 
Áll a bál az Aston Villánál! 2010. augusztus 10. 09:24 A kedd reggeli angol sajtó megszellőztette, pontosan mi váltotta ki a menedzser, Martin O'Neill távozását, miközben az is körvonalazódik, ki lehet az ír szakember utódja. Egyelőre két nevet emlegetnek, a horvát labdarúgó-válogatottat irányító Slaven Bilicet, illetve az amerikaiakat vb-nyolcaddöntőbe vezető Bob Bradleyt.
 
Vége: lemondott a Villa menedzsere! 2010. augusztus 9. 17:34 Mindössze öt nappal a Premier League új idényének rajtja előtt lemondott a dobogóra is esélyesnek tartott Aston Villa menedzsere, Martin O'Neill, aki az elmúlt három szezonban egyaránt hatodik helyre vezette az együttest a bajnokságban. Távozásának okáról hivatalos információ nem látott napvilágot, ám a szakember állítólag megelégelte a tulajdonos, Randy Lerner passzivitását az átigazolási piacon.
 
Marad a helyén a PL-menedzser 2010. május 12. 16:51 Az Aston Villa tulajdonosa megerősítette pozíciójában a menedzsert, Martin O'Neillt.
 
A Liverpool megtalálta Benítez utódját! 2009. december 23. 13:05 A Liverpool tulajdonosai nem sokat hezitálnak, máris megtalálták a megfelelő szakembert Rafa Benítez helyére Martin O'Neill személyében. No, ne szaladjunk nagyon előre. A Guardian értesülései szerint még semmi sem dőlt el, mindössze arról van szó, hogy Tom Hicks és George Gillett egyre inkább váltani szeretne, hiszen a spanyollal egyelőre nem tud kikecmeregni a gödörből az együttes. Déjá vu, hiszen az észak-ír menedzsert már korábban is hírbe hozták a Poollal.
 
Áll a bál az Aston Villánál 2009. szeptember 18. 16:14 Egymásnak esett az Aston Villa középpályása, Nigel Reo-Coker és a menedzser, Martin O’Neill a csapat csütörtöki edzésén. A szakvezető az incidens hatására száműzte játékosát a keretből.
 
Big Johnért aggódik a sportvilág 2009. július 19. 13:47 A sportvilág egy emberként imádkozik John Hartsonért, hogy az agyrákkal küzdő egykori legendás csatár felébredjen a kómából. A Celtic és a Rangers sohasem látott egységbe kovácsolódott össze a borzasztó hírek hallatán, és csak remélni tudják, hogy nemsokára ismét együtt viccelődhetnek az életet olyannyira imádó Big Johnnal.
 
Ötmillió fontért kelhet el Juhász 2009. május 26. 15:26 Az Aston Villa menedzsere, Martin O’Neill elszántabb, mint valaha, és akár ötmillió fontot is adna Juhász Rolandért. Az Anderlecht hátvédjét nagycsapatok egész sora látná szívesen soraiban, ám úgy tűnik, a birminghamiek ajánlatával senki sem tudja tartani a lépést. Az északír mester személyesen tekintette meg Juhászt a Standard Liege elleni bajnoki döntőn, és a hírek szerint meggyőzte a bekk teljesítménye.
 
Wenger szerint befolyásolták a bírót 2008. december 27. 10:35 Csalódott volt a játékvezető ténykedése miatt az Arsenal labdarúgócsapatának vezetőedzője, Arséne Wenger. Az „Ágyúsok” kétgólos vezetést engedtek ki a kezükből, a francia szakvezető szerint a 2-2-s végeredmény azért alakult ki, mivel az Aston Villa vezetői befolyástolták Lee Mason játékvezetőt.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu