A Liverpool megtalálta Benítez utódját!

Szerző: shLétrehozva: 2009. december 23. 13:05
A Liverpool tulajdonosai nem sokat hezitálnak, máris megtalálták a megfelelő szakembert Rafa Benítez helyére Martin O'Neill személyében. No, ne szaladjunk nagyon előre. A Guardian értesülései szerint még semmi sem dőlt el, mindössze arról van szó, hogy Tom Hicks és George Gillett egyre inkább váltani szeretne, hiszen a spanyollal egyelőre nem tud kikecmeregni a gödörből az együttes. Déjá vu, hiszen az észak-ír menedzsert már korábban is hírbe hozták a Poollal.


Hol van már a 2005-ös Bajnokok Ligája-győzelem és a szép remények a bajnoki címet illetően? Távol, nagyon távol... A 2009-2010-es idény első fele egy valódi rémálom a Liverpool számára: bukdácsolás a Premier League-ben, kiesés a BL-ből. A játékosok - köztük a meghatározó emberek is, akikből egyre kevesebb van... - gyengén teljesítenek, Benítez képtelen felrázni a társaságot, a szurkolók azonban még kitartanak.

Igaz, most éppen a drukkerek által korábban oly sokat szidott amerikai tulajdonosok készülnek lépéseket tenni a változás felé. Hicks és Gillett úr is látja, érzi, hogy nem mehet így tovább. Márpedig egy futballcsapatnál egyre gyakrabban az edzők fejét veszik, ha valami nem stimmel. A Guardian biztos forrásra hivatkozva úgy véli, Benítez napja megvannak számlálva a Mersey partján. 

Szigetországi hírek szerint az utód nem más, mint Martin O'Neill, az Aston Villa elismert menedzsere. Az észak-ír szakember folyamatosan bizonyít csapataival. A birminghamiekkel jelenleg a negyedik helyen áll a bajnokságban, mindössze egy vereséggel és két ponttal lemaradva a második Manchester United mögött. 

Benítez arra hívta fel a vezetők figyelmét, hogy korábban ő is hűséges maradt a klubhoz és reméli, ezt is figyelembe veszik majd a döntésnél az elöljárók.

Ha ők nem is, Fernando Torres mindenképpen. „Nem megoldás, ha kirúgják a menedzsert. Mi, játékosok vagyunk a fő okai ennek a rossz szereplésnek, nekünk is kell megtalálni a helyes utat. Nehéz helyzetben vagyunk, de minden élcsapat kerül ilyen szituációba néha és hozzájuk hasonlóan a Liverpool is megoldja majd problémákat" - nyilatkozta a támadó az Associated Pressnek. 

Az Európa-bajnok sztár kitért az esetleges igazolásokra is. Szerinte is szükség lenne új játékosokra, „minőségi futballistákra, de azt hiszem, ebben a helyzetben ez igazán nehéz feladat lesz, hiszen nincs elég pénz arra, hogy a legjobbak kerüljenek hozzánk."

A Liverpool jelenleg a nyolcadik a bajnokságban 27 ponttal, nyolc ponttal lemaradva az előbb említett Villától. 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu