Wenger szerint befolyásolták a bírót

Szerző: shLétrehozva: 2008. december 27. 10:35
Csalódott volt a játékvezető ténykedése miatt az Arsenal labdarúgócsapatának vezetőedzője, Arséne Wenger. Az „Ágyúsok” kétgólos vezetést engedtek ki a kezükből, a francia szakvezető szerint a 2-2-s végeredmény azért alakult ki, mivel az Aston Villa vezetői befolyástolták Lee Mason játékvezetőt.


Nem tudott győzni Birminghamben az Arsenal, így egyre inkább leszakad a tabella élén álló csapatoktól. Pedig a londoniaknak komoly sanszuk volt arra, hogy begyűjtsék a három pontot, hiszen már 2-0-ra is vezettek az Aston Villa ellen.

Mindhiába, Zat Knight gólja egy pontot jelentett a Villának, és Arséne Wenger, az Arsenal menedzsere a játékvezetésben látta csapata pontvesztésének okát.

„A második játékrészben minden kétes szituációban ellenünk döntött a játékvezető. Hogy miért? Mert befolyásolták, a Villa szakmai stábjának egyik embere bent járt az öltözőben a mérkőzés szünetében.”

Wenger hozzátette, hogy az ellenük megadott büntetőnél is hibázott Lee Mason, hiszen előbb Agbonlahor szabálytalankodott Gallasszal szemben, csak utána faultolt a védő.

Martin O’Neill, az Aston Villa trénere elismerte, hogy segítője, John Robertson volt az, aki kérdőre vonta Masont. Robertson egy első félidőbeli szabálytalanságot reklamált Agbonlahorral szemben, amit követett Denilson vezető gólja.

„Véleményem szerint is hibázott akkor a játékvezető, pedig körülbelül két méterre állt az esettől. Wengernek meglehet a véleménye az esetről, én csak azt mondom, egy pontot megérdemeltünk, de akár a hármat is megszerezhettük volna.”

„John mindössze arra kérte Masont, hogy magyarázza meg, miért nem fújta le a szabálytalanságot, ám a játékvezető válaszra sem méltatta őt.”

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu