Ötmillió fontért kelhet el Juhász

Szerző: shLétrehozva: 2009. május 26. 15:26
Az Aston Villa menedzsere, Martin O’Neill elszántabb, mint valaha, és akár ötmillió fontot is adna Juhász Rolandért. Az Anderlecht hátvédjét nagycsapatok egész sora látná szívesen soraiban, ám úgy tűnik, a birminghamiek ajánlatával senki sem tudja tartani a lépést. Az északír mester személyesen tekintette meg Juhászt a Standard Liege elleni bajnoki döntőn, és a hírek szerint meggyőzte a bekk teljesítménye.


Juhász Roland könnyen előfordulhat, hogy a következő szezont már nem Brüsszelben, hanem Birminghamben, az Aston Villa alkalmazásában kezdi meg.

A birminghamiek menedzsere, Martin O’Neill figyelmét már jó ideje felkeltette az Anderlecht és a magyar válogatott védelmének oszlopa, és hogy bizonyítsa szándékainak komolyságát, személyesen is megtekintette Juhászt játék közben.

A skót mester a lelátón foglalt helyet a lila-fehérek Standard Liege elleni, 1-1-es döntetlennel végződött bajnoki döntőjének első felvonásán, és a Daily Mail értesülései szerint elégedetten állt fel a helyéről a kilencven perc után.

O’Neill lelki szemei előtt már látja is a Villa-mezben futkorászó bekket, akiért ötmillió fontot sem átallna kifizetni a brit lap információi szerint.

Juhász Roland Martin Laursent lenne hivatott feledtetni az iparvárosiaknál, a dán szikla a szezon végeztével ugyanis szögre akasztotta futballcipőjét.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu