Big Johnért aggódik a sportvilág

Szerző: shLétrehozva: 2009. július 19. 13:47
A sportvilág egy emberként imádkozik John Hartsonért, hogy az agyrákkal küzdő egykori legendás csatár felébredjen a kómából. A Celtic és a Rangers sohasem látott egységbe kovácsolódott össze a borzasztó hírek hallatán, és csak remélni tudják, hogy nemsokára ismét együtt viccelődhetnek az életet olyannyira imádó Big Johnnal.



John Hartson állapota továbbra is kritikus, de stabil, ám az orvosok már a legrosszabbra is felkészültek. Az agydaganattal megoperált egykori klasszis támadó az életéért küzd, és a sporttársak most minden egyebet félretéve a walesiért izgulnak.

Tony Mowbray, a Celtic menedzsere, aki egykoron Hartson mestere is volt a West Bromwich Albionnál, különösen szívszorító üzenetet címzett Big Johnnak. A tréner ugyanis a rák miatt veszítette el feleségét a 90-es években, így maximálisan át tudja érezni a játékos hozzátartozóinak fájdalmát.

„A Celtic családja melletted áll ezekben a borzasztóan nehéz percekben. Jó néhány évvel ezelőtt én is megtapasztaltam ezt az odaadó támogatást – utalt Mowbray felesége tragédiájára. – Remélem, amikor felépül, ő is érezni fogja ezt a melegséget.”

„Néhány évvel ezelőtt volt szerencsém együtt dolgozni Johnnal a West Bromnál. Nehéz időket élt át akkor, a fizikai állapotán rengeteget kellett javítani, de a közös munka alatt hihetetlenül őszinte kapcsolat alakult ki köztünk, amely a kölcsönös tiszteleten alapul.”

„Csak a legjobbakat tudom kívánni neki, mert nagyon jó ember, és hatalmas szíve van.”

Martin O’Neill, aki a Celtic menedzsereként szintén együtt dolgozott Hartsonnal, lélegzetvisszafojtva vár minden hírt egykori kiváló tanítványáról.

„Sokkolt, mikor értesültem arról, milyen állapotban van John, és a klubnál most mindenki érte imádkozik. De hiszünk benne, hogy nem adja fel, és ebből a csatából is győztesen jön ki, mint oly sokból korábban.”

A Katolikusok ősi ellenségének, a Rangersnek korábbi csapatkapitánya, Richard Gough is könnyes szemekkel beszélt a 34 esztendős walesi legendáról, de még nem mondott le arról, hogy nemsokára ismét egymással viccelődjenek.

„Nagyon mélyen érintett a hír, miszerint élet és halál között lebeg John. Néhány hónapja együtt dolgoztam vele a Setantánál, és nagyon jól megértettük egymást. Kivételes srác és nagyszerű barát. Hiszek benne, hogy felgyógyul, nem veszíthetjük el!”

Lance Armstrong, az egykor maga is rákos kerékpárbajnok fejében szintén Hartsonért jár most, és mindennap imádkozik a felépüléséért.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu