Áll a bál az Aston Villánál!

Szerző: shLétrehozva: 2010. augusztus 10. 09:24
A kedd reggeli angol sajtó megszellőztette, pontosan mi váltotta ki a menedzser, Martin O'Neill távozását, miközben az is körvonalazódik, ki lehet az ír szakember utódja. Egyelőre két nevet emlegetnek, a horvát labdarúgó-válogatottat irányító Slaven Bilicet, illetve az amerikaiakat vb-nyolcaddöntőbe vezető Bob Bradleyt.


Azt rögtön kirúgását követően sejteni lehetett, hogy a klub átigazolási piactól való távolmaradása kulcszerepet játszott O'Neill lemondásában, de a The Sun immár tényeket közöl az esetről.

A trénert Gareth Barry eladása, majd az idén James Milner szinte biztosra vett átigazolása dühítette fel és akkor telt be a pohár, amikor a tulajdonos, Randy Lerner közölte vele, hogy nem vásárolhat új játékosokat a befolyó összegből, továbbá távozhat Ashley Young és a veterán Brad Friedel is menni szeretett volna.

Az előző három szezonban az angol bajnokság hatodik helyén záró együttes nem várhat sokáig, minél hamarabb utódot kell, hogy találjon.

Az egyik lehetséges megoldás Bradley lenne, akinek szerződése az amerikai válogatottnál decemberben lejár ráadásul a brazilok elleni keddi barátságos meccs előtt éppen arról beszélt, mennyire szeretne Európában edzősködni.

A fogadóirodák ugyanakkor mésgem őt, hanem Bilicet tartják a legnagyobb esélyesnek a menedzseri székbe, a szakember 2006 óta irányítja a horvát válogatottat.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Vége: lemondott a Villa menedzsere!
Mindössze öt nappal a Premier League új idényének rajtja előtt lemondott a dobogóra is esélyesnek tartott Aston Villa menedzsere, Martin O'Neill, aki az elmúlt három szezonban egyaránt hatodik helyre vezette az együttest a...
Tovább a teljes cikkhez »


 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu