KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BOB_BRADLEY"
Új időszámítás Egyiptomban 2011. szeptember 15. 17:07 A korábbi amerikai szövetségi kapitány Bob Bradley feladata lesz, hogy kivezesse az egyiptomi labdarúgó-válogatottat a 2014-es vb-re - ezt a Mena állami hírügynökség közölte csütörtökön.
 
Lemondott az amerikaiak kapitánya 2010. augusztus 13. 14:34 Azonnali hatállyal lemondott Bob Bradley, a világbajnokságon nyolcaddöntős amerikai válogatott szövetségi kapitánya. Médiaértesülés szerint az 52 éves szakember Angliában folytatja pályafutását, az Aston Villa menedzsere lesz.
 
Áll a bál az Aston Villánál! 2010. augusztus 10. 09:24 A kedd reggeli angol sajtó megszellőztette, pontosan mi váltotta ki a menedzser, Martin O'Neill távozását, miközben az is körvonalazódik, ki lehet az ír szakember utódja. Egyelőre két nevet emlegetnek, a horvát labdarúgó-válogatottat irányító Slaven Bilicet, illetve az amerikaiakat vb-nyolcaddöntőbe vezető Bob Bradleyt.
 
A kapitányt is megérintette Jacko halála 2009. június 26. 21:07 Bob Bradley, az amerikai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát nagyon megdöbbentette Michael Jackson váratlan halála, de úgy látja, nincs olyan a keretben, akit ne érintett volna mélyen a popsztár elvesztése.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu