KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MAGYAR_FUTSALVALOGATOTT"
Futsal vb-selejtező: magabiztos magyarok 2011. december 15. 20:16 A kazahok legyőzésével a magyarok sikeresen kezdték meg csütörtökön a Gyöngyösön zajló futsal világbajnoki selejtezőtornát.
 
Sorsoltak a 2012-es Futsal Eb-re 2010. szeptember 25. 11:11 Nyonban kisorsolták a 2012-es futsal Európa-bajnokság előselejtező- és selejtező csoportjait, a magyar válogatott Ukrajnával és Belgiummal együtt az 5. számú csoport tagja lett.
 
Így bukott el a magyar válogatott, videó 2010. január 24. 12:11 Videó! Tragikus véget ért a hazai rendezésű futsal Európa-bajnokság Budapesten a magyar válogatott számára. Kozma Mihály tanítványai 4-0-s vezetés után hét perc alatt öt gólt kapva, drámai körülmények között szenvedtek 6-5-ös vereséget Csehországtól és búcsúztak a tornától. Nézd meg a mérkőzés összefoglalóját!
 
Kiesett a magyar válogatott, de hogy?! 2010. január 23. 22:04 A magyar válogatott 19 másodperccel a vége előtt még egyenlőre állt Csehország ellen, végül azonban kikapott, így kiesett a hazai rendezésű futsal Európa-bajnokság csoportkörében. Pedig huszonöt perc után még négy góllal vezetett Magyarország, ami azonban utána történt, arra nincsen magyarázat.
 
Kiszolgálnák a magyar futsalszurkolókat 2010. január 18. 17:17 Kozma Mihály nem okozna csalódást a magyar szurkolóknak, és eredményes játékkal ajándékozná meg őket az Azerbajdzsán elleni Európa-bajnoki nyitó mérkőzésen. A magyar futsalválogatott szövetségi edzője minden találkozón a győzelmet célozza meg együttesével, de Madarász János csapatkapitány is optimista hangot ütött meg.
 
Vereség a világbajnok braziloktól 2009. november 16. 08:31 A jövő januári, hazai rendezésű Európa-bajnokságra készülő magyar futsal válogatott 6-0-s vereséget szenvedett a világbajnok, és immár negyedik meccsét kapott gól nélkül befejező brazil válogatott vendégeként.
 
Kikaptunk Paraguaytól, oda a továbbjutás 2009. július 1. 08:39 Hajszálon múlt, de nem jutott a legjobb nyolc közé a magyar futsalválogatott a Brazíliában zajló V. Futsal Grand Prix-n. Csapatunk lejátszotta harmadik csoportmeccsét is, ám Kozma Mihály együttese végül szoros mérkőzésen 4-3-ra kikapott Paraguaytól.
 
Nyolc brazil gól a magyar hálóban 2009. április 8. 21:23 Kiütéses, 8-1-es vereséget szenvedett a magyar futsal-válogatott Brazíliától Debrecenben szerdán, így a Borsodi-kupa harmadik helyén zárt. A világbajnoki címvédő ezzel megnyerte a trófeát, a második helyen Szlovákia végzett. Az első félidőben még jól tartotta magát a nemzeti tizenegy, ám utána hengereltek a dél-amerikaiak, akik az esélyeknek megfelelően gálaelőadást tartva győztek.
 
Jó kezdés, de a brazilok ellen kevés 2009. április 6. 20:08 Győzelemmel kezdett a magyar futsalválogatott Horvátország ellen a Körcsarnokban a Borsodi Futsal Kupa 2009 elnevezesű torna nyitányán. A mieink 3-0-ás félidő után 5-3-ra győztek, góljainkat Lódi Tamás, Temesi Norbert, Szente Tamás, Kovacsics Károly és Trencsényi János szerezte.
 
Magyar-brazil áprilisban Budapesten! 2009. március 19. 14:16 Mint köztudott, jövő januárban Magyarország lesz a házigazdája a futsal Európa-bajnokságnak. Az MLSZ az eredményes felkészülés érdekében két nemzetközi tornát is rendez az Eb helyszínein. Az elsőre, a Négy Nemzet Tornájára április 6. és 8. között Budapesten, a másodikra, a Visegrádi Négyek Tornájára pedig szeptemberben, Debrecenben kerül sor. A Négy Nemzet Tornájának sztárvendége a világbajnok, a FIFA futsal világranglistájának élén álló brazil válogatott lesz.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu