Kiszolgálnák a magyar futsalszurkolókat

Szerző: shLétrehozva: 2010. január 18. 17:17
Kozma Mihály nem okozna csalódást a magyar szurkolóknak, és eredményes játékkal ajándékozná meg őket az Azerbajdzsán elleni Európa-bajnoki nyitó mérkőzésen. A magyar futsalválogatott szövetségi edzője minden találkozón a győzelmet célozza meg együttesével, de Madarász János csapatkapitány is optimista hangot ütött meg.


 

Kozma Mihály, a magyar válogatott szövetségi edzője leszögezte: 2000 óta figyelemmel kísér valamennyi kontinenstornát, de ilyen kiváló infrastruktúra még nem állt a szervezők rendelkezésére, mint ezúttal. Kijelentette, büszke arra, hogy a Papp László Sportaréna és a Főnix Csarnok ad otthont a mérkőzéseknek, és ez az UEFA számára is új mércét jelent a futsal Európa-bajnokságok történetében.

„A magyar játékosoknak óriási lehetőség az Eb, az a célunk, hogy minél több gyerek szeresse meg ezt a sportot, és a játékosaink példaképek legyenek - folytatta Koma Mihály. - Azerbajdzsán nem ismeretlen a számunkra, bajnokcsapata a klubtornákon a legjobbak között szerepel. Rendkívül nehéz mérkőzés vár ránk kedden, de célunk a továbbjutás, ennek érdekében egy mérkőzést meg kell nyernünk, és már a nyitómeccsen mindent megteszünk majd a győzelemért. Biztos vagyok abban, hogy a telt ház, a hétezres közönség jelenléte úgyszólván emberelőnyt jelent majd számunkra a pályán."

Madarász János, együttesünk csapatkapitánya hozzátette, hogy játékosaink természetesen kellően tisztelik az ellenfeleket, de duzzadnak az önbizalomtól és mindkét találkozóra a győzelem reményében készülnek.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu