Kikaptunk Paraguaytól, oda a továbbjutás

Szerző: shLétrehozva: 2009. július 1. 08:39
Hajszálon múlt, de nem jutott a legjobb nyolc közé a magyar futsalválogatott a Brazíliában zajló V. Futsal Grand Prix-n. Csapatunk lejátszotta harmadik csoportmeccsét is, ám Kozma Mihály együttese végül szoros mérkőzésen 4-3-ra kikapott Paraguaytól.


V. FUTSAL GRAND PRIX, 3. FORDULÓ, BRAZÍLIA:
Magyarország-Paraguay 3-4 (2-2)
Gólszerzőink: Nagy I., Szente, Sivák

A mieink ezzel a kvartett harmadik helyét szerezték meg, ami azt jelenti, hogy nem jutottunk be a legjobb nyolc közé, s a 9-16. helyért játszhat a folytatásban.

Guatemala ellen győzelemmel rajtoltak legjobbjaink (6-2), majd Angolával játszottak döntetlent (1-1). A dél-amerikaiakkal szemben ezért elég lett volna az egy pont is elég a csoport második, még továbbjutást jelentő második helyéhez.

Válogatottunk azonban szoros mérkőzésen alulmaradt a paraguayiak ellen. Kozma Mihály együttese a szünetben még 2-2-es döntetlenre állt, de a második félidőben a két paraguayi találat mellett csak egy magyar gól született (a találkozón Nagy István, Szente Tamás, Sivák Péter volt eredményes), így a mieink 4-3-as vereséget szenvedtek.

A magyar futsalválogatott Guatemala és Paraguay mögött négy ponttal a harmadik helyen végzett csoportjában, és a 9-16. helyért folytatja a küzdelmeket. Legközelebb csütörtök este lép pályára, ellenfele Mozambik együttese lesz.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu