KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LUKA MODRIC"
Modric: A tűzzel játszottunk Dortmundban 2014. április 9. 14:37 A Real Madrid könnyen hosszabbításra kényszerülhetett volna, vagy akár ki is eshetett volna kedd este Dortmundban, pedig 3-0-ról vághatott neki a visszavágónak a BL-negyeddöntőben. A spanyol csapatból Luka Modric ütötte meg az egyik legkritikusabb hangot a mérkőzés után.
 
Ancelotti: Modric marad a Realban 2013. augusztus 2. 11:18 Carlo Ancelotti, a Real Madrid vezetőedzője elmondta, hogy bár több szóbeszéd is terjed a sajtóban Luka Modric távozásával kapcsolatban, a horvát középpályás jól érzi magát a spanyol klubnál, és nem tér vissza Angliába.
 
Hivatalos: Modric a Real Madrid játékosa 2012. augusztus 27. 10:40 A Real Madrid és a Tottenham Hotspur hivatalos honlapján jelentette be hétfő délelőtt, hogy gazdát cserél Luka Modric játékjoga, a 26 éves horvát irányító a következő öt évben a királyi gárda mezét viselheti majd. Sajtóhírek szerint 34 millió euróval vigasztalódhatnak a londoniak, akiknek négy szezon után kell elköszönniük a középpályástól.
 
A Madrid kezd besokallni Modric ügyében 2012. augusztus 1. 08:46 A Tottenham Hotspur visszautasította a Real Madrid újabb, 30+8 millió fontos ajánlatát Luka Modricért, aminek hatására mind türelmetlenebbek a királyiak. José Mourinho már azon agyal, hogy inkább Wesley Sneijderre mozdul rá.
 
Modric lázad, megbüntetik 2012. július 22. 17:15 A Daily Telegraph úgy tudja, hogy 100 ezer euróra bünteti Luka Modricot a Tottenham Hotspur, amiért a horvát irányító nem vett részt a csütörtöki és a pénteki edzésén, és nem volt hajlandó elutazni a kerettel az Egyesült Államokba.
 
„Modric megegyezett a Real Madriddal” 2012. július 6. 22:15 Horvát sajtóinformációk szerint nagyon közel a végkifejlethez Luka Modric átigazolási ügye: a játékos már a Real illetékeseinek tenyerébe csapott, néhány millió fonton folyhat a vita a két klub között.
 
Modricnak Spanyolország való 2012. június 26. 16:42 Darijo Srna szerint horvát válogatott csapattársa, Luka Modric Aranylabdát is nyerhet, ha a nyáron nem marad Angliában, hanem Spanyolországba szerződik.
 
Modric lehet a Real első igazolása 2012. június 22. 18:38 A Real Madrid eddig nem sok vizet zavart az átigazolási piacon, bár egy megbízható belső középpályás és egy ragyogó jobbhátvéd továbbra is kerestetik, eddig a megfontoltság jellemezte a királyiakat, a tökéletes játékost keresik az adott posztra. Lehetnek további szerzemények is, de meg kell várni, hogy távozzon néhány sztár, akivel már nem számol Mourinho.
 
Modric a Man. Unitedé lesz – sajtóhír 2012. június 8. 11:28 A Manchester United 25 millió fontot ajánlott Luka Modricért, aki az Európa-bajnokság után távozhat a Tottenhamtől – szellőztette meg a The Sun brit bulvárlap. A horvát középpályást megbecsülnék az Old Traffordon; az anyagiakat illetően biztosan.
 
Hoppon maradt a Chelsea és az MU 2011. december 11. 17:22 Pedig idén nyáron még sztrájkba is lépett Luka Modric, hogy ezzel kényszerítse ki a távozását…Harry Redknapp menedzser azonban ragaszkodik egyik nagy kedvencéhez, így a horvát labdarúgó belátható időn belül biztosan nem cserélhet klubot.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu