A Madrid kezd besokallni Modric ügyében

Szerző: SHLétrehozva: 2012. augusztus 1. 08:46
A Tottenham Hotspur visszautasította a Real Madrid újabb, 30+8 millió fontos ajánlatát Luka Modricért, aminek hatására mind türelmetlenebbek a királyiak. José Mourinho már azon agyal, hogy inkább Wesley Sneijderre mozdul rá.


 

A Madrid szüntelenül ostromolja a Tottenhamet Luka Modric szerződtetése érdekében, ám sokadik ajánlata sem nyerte el a Sarkantyúsok tetszését.

A királyiak 30 millió fontot ajánlottak a karmesterérért, akiért később további nyolcmillió utalnának át a Spurs számlájára több év alatt.

Az észak-londoniak elnöke, Daniel Levy azonban hajthatatlan, a 40 milliós "kikiáltási" árból egy pennyt sem hajlandó engedni, és az összeget azonnal bevasalná a Realon.

Modricon egészen biztosan nem múlna a klubváltás, állítólag már meg is egyezett a spanyol bajnokkal az esetleges ötéves szerződés valamennyi részletében.

Elkötelezettségét bizonyítja, hogy tüntetőleg nem utazott el a Tottenham amerikai edzőtáborába, és inkább Londonban tréningezett.

José Mourinho, a blancók mestere egykönnyen nem tesz le a horvát leigazolásáról, de készül vészforgatókönyvvel, és akár Wesley Sneijderre is kivetheti a hálóját.

Az Inter holland középpályása az Anzsi Mahacskala figyelmét is felkeltette, noha Guus Hiddink a SportHirado.hu kérdésére cáfolta, hogy komolyan felvetődött a neve Dagesztánban.

Címkék: Luka Modric
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu