Modric a Man. Unitedé lesz – sajtóhír

Szerző: SHLétrehozva: 2012. június 8. 11:28
A Manchester United 25 millió fontot ajánlott Luka Modricért, aki az Európa-bajnokság után távozhat a Tottenhamtől – szellőztette meg a The Sun brit bulvárlap. A horvát középpályást megbecsülnék az Old Traffordon; az anyagiakat illetően biztosan.


 

Luka Modric tavaly nyáron közel állt ahhoz, hogy a Chelsea-hez szerződjön, de az üzlet kútba esett, és Eden Hazard Londonba igazolásával nincs rá reális esély, hogy a hónapokban ott kössön ki.

Meg azért sem, mert a Manchester United belehúzott, és a hírek szerint 25 millió fontot fizetne a játékmesterérért, akinek kiemelkedő szereplése esetén további ötmillió ütné a Sarkantyúsok markát.

A játékos sem járna rosszul az üzlettel, hiszen heti 125 ezer fontot keresne, amivel a megbecsültebb labdarúgók közé tartozna a klubnál.

Modriccsal hosszú távon terveznek az OT-n, állítólag négyéves szerződést tolnak az orra alá, valamennyi fél legnagyobb megelégedésére.

A hivatalos bejelentésért viszont hiába frissítgetjük most a United honlapját, vélhetően csak az Eb után jelentik be a megállapodást.

Az MU alaposan megerősödik a pálya közepén, a Borussia Dortmundnak búcsút intő Kagava Sindzsi már biztosan a Vörös Ördögöknél folytatja.

Sir Alex Ferguson Cheick Tiotét (Newcastle) és Leighton Bainest (Everton) is szívesen látná a csapatnál, ám mivel mindkettejükért 20 millió fontot kér klubjuk, egyelőre távol a közös nevező.

Címkék: Luka Modric
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu