Ancelotti: Modric marad a Realban

Szerző: SHLétrehozva: 2013. augusztus 2. 11:18
Carlo Ancelotti, a Real Madrid vezetőedzője elmondta, hogy bár több szóbeszéd is terjed a sajtóban Luka Modric távozásával kapcsolatban, a horvát középpályás jól érzi magát a spanyol klubnál, és nem tér vissza Angliába.


 

Luka Modric neve a legutóbb a Real Madrid és a Tottenham Hotspur között kötendő, Gareth Bale-ről szóló gigantikus összegről szóló átigazolási hírrel kapcsolatban merült föl, miszerint a horvát középpályás is része lehet a klubváltásnak, és visszatérhet egykori csapatába, Londonba.

A 27 éves játékos egy éve hagyta el a White Hart Lane-t José Mourinho kedvéért, de nem sikerült a beilleszkedés zökkenőmentesen a Santiago Bernabéuban, idén nyáron pedig arról szóltak a hírek, hogy Modric visszamenne a Premier League-be, vagy a Spursbe, vagy az angol bajnok Manchester Unitedhez.

Carlo Ancelotti, a Real Madrid új vezetőedzője szerint azonban nem lesz ebből semmi. "Nem igaz, hogy Luka elmegy innen - magyarázta az olasz tréner. - Minden játékosom boldog, és remekül dolgozik. Ráadásul még egyikük távozásáról sem beszéltünk."

Luka Modric összesen 53 meccsen játszott a Real Madrid csapatában a 2012/2013-as szezonban, négy gólt szerzett, és 8 gólpasszt adott.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Modric is része lehet a Bale-üzletnek
Küszöbön áll 2013 nyarának legkomolyabb átigazolási ügye, ugyanis a Real Madrid és a Tottenham Hotspur már valóban alkudozik Gareth Bale áráról. A napokban szó volt arról is, hogy az angolok a horribils ár mellé egy játékost is...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu