Modric lázad, megbüntetik

Szerző: SHLétrehozva: 2012. július 22. 17:15
A Daily Telegraph úgy tudja, hogy 100 ezer euróra bünteti Luka Modricot a Tottenham Hotspur, amiért a horvát irányító nem vett részt a csütörtöki és a pénteki edzésén, és nem volt hajlandó elutazni a kerettel az Egyesült Államokba.


A szankciót az új menedzser André Villas-Boas javasolta. A portugál az AS-nak adott nyilatkozatában már elismerte, hogy nem tudják megtartani a horvátot, ugyanakkor nehezményezte viselkedését. Daniel Levyt a legrosszabbkor bőszítette fel Modric, a tulajdonos éppen beteg feleségének nyújt lelki támaszt Amerikában.

Modric sagája ott tart, hogy a Tottenham 40 millió eurót kér érte, és ezt bizony sokallja a Real Madrid. Az utóbbi napokban nem közeledtek az álláspontok, könnyen lehet hogy a nyár végéig elhúzódik az ügy.

A blancók nem értik, minek ez a huzavona, csalódtak a Spursben, különösen azok után, hogy Emmanuel Adebayort és Rafael van der Vaartot is elengedték Észak-Londonba.

A Spurs-fanatikusoknak Kaliforniába kell utazniuk, ha minél hamarabb látni akarják kedvenceiket, szerdán, az LA Galaxyvel ütköznek meg először a Sarkantyúsok. Modric biztosan nem lesz ott.

Címkék: Luka Modric
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu