Modric lehet a Real első igazolása

Szerző: SHLétrehozva: 2012. június 22. 18:38
A Real Madrid eddig nem sok vizet zavart az átigazolási piacon, bár egy megbízható belső középpályás és egy ragyogó jobbhátvéd továbbra is kerestetik, eddig a megfontoltság jellemezte a királyiakat, a tökéletes játékost keresik az adott posztra. Lehetnek további szerzemények is, de meg kell várni, hogy távozzon néhány sztár, akivel már nem számol Mourinho.


Olybá tűnik, hogy csak most kezdenek komolyra fordulni a dolgok, Florentino Pérez és José Mourinho megegyezett abban, hogy a Real Madrid ajánlatot tesz a Tottenham Hotspur horvát játékmesteréért, Luka Modricért.

A horvát Eb-sztár most van a zeniten, 26 éves, és jó esély van arra, hogy lezáruljon pályafutásának londoni korszaka, hiszen továbbra is a BL-ben akar játszani. A Realt valószínűleg nem is utasítaná vissza, bár vannak más ajánlatai is. Elég magas az ára, de a királyiak mélyen a zsebbe nyúlnak, 35 millió eurót tesznek le az asztalra - írja a Marca.

Erre a lépésre eredetileg csak Kaká távozása esetén szánták volna rá magukat a blancók, de mint most kiderült, Mourinho visszavont irányító szerepkörben számítana Modricra, így nem biztos, hogy Kakával rivalizálna a kezdőbe kerülésért. Inkább Sahin válhatna feleslegessé.

Ebben a pozícióban Fellaini, Witsel, sőt, Schweinsteiger is ott van a Real bevásárlólistáján, költségtakarékosabb opcióként pedig Borja Valero, Gyenyiszov és Javi García neve merült fel a közelmúltban.

Jobbhátvédet is keres a Real, Maiconnal minden szempontból elégedett lenne Mourinho, de  Piszczek vagy Ivanovics is megfelelő lenne, az ő leigazolásuk azonban már kicsit keményebb dió.

Jelen állás szerint Gago, Altintop, Lass, Carvalho, Drenthe (és esetleg Kaká) távozik a nyáron. Piaci áron lehetetlen értékesíteni a játékjogukat, ezen az öt üzleten összesen akár százmillió eurót is veszíthet a fővárosi klub.

A Real Madrid érdeklődési köre:

Kapusok: Roberto, Claudio Bravo, Courtois, Wiese, Andrés Fernández, Almunia
Jobbhátvédek: Maicon, Ivanovics, Piszczek, Danilo, Richards, Bosingwa, Walker, Van der Wiel, Glen Johnson
Középhátvédek: Inigo Martínez, Otamendi, Dani Carriço, David Luiz
Balhátvédek: Alaba, Ashley Cole, Lahm
Védekező középpályások: Javi Martínez, Rubén Pardo, Benat, Medel, Song, Witsel, M'Vila, Vidal, Ramires, Yayá Touré, Biglia, Strootman, Fellaini, Schweinsteiger, Gyenyiszov, Javi García, Meireles.
Szélsők: Susaeta, Bale, Jesús Navas, Gastón Ramírez
Játékmesterek: David Silva, Lucas Moura, Modric, Boateng, Belhanda
Csatárok: Van Persie, Agüero, Ibrahimovic, Rooney, Rodrigo, Falcao, Hulk, Eto'o, Giroud, Llorente, Muniaín, Osvaldo, Cavani, Dzeko, Papiss Cissé.

Címkék: Luka Modric
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu