KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LUIGI_DEL_NERI"
Kirúgta edzőjét a Juventus – hivatalos 2011. május 31. 11:53 Hetek óta a levegőben lógott, kedden bizonyossá vált: a Juventus megválik Luigi Del Neri vezetőedzőtől. Noha hivatalos megerősítés még nem érkezett, vélhetően Antonio Conte veszi át a szakmai munka irányítását.
 
Del Neri távozik a Juvétól - hivatalos 2011. május 21. 15:27 A Napoli elleni tét nélküli vasárnapi szezonzáró előtt sajtótájékoztatón maga Luigi Del Neri jelentette be, hogy kétéves szerződését felbontva távozik a Juventus labdarúgócsapatától.
 
Juve: Mancini, Spalletti, Villas-Boas? 2011. április 20. 16:15 Roberto Mancini, André Villas-Boas és Luciano Spalletti közül kerülhet ki a Juventus edzője. Giuseppe Marotta sportigazgató szavai is azt sejtetik, nem Luigi Del nerivel tervez a Zebrák vezetősége a következő szezonra.
 
Megvan a Juve következő edzője? 2011. március 11. 14:48 A Juventusnál azon gondolkoznak, hogy bejelentkeznek Walter Mazzariért. A Napoli vezetőedzőjét a jelenlegi tréner, Luigi Del Neri helyére szerződtetné az Öreg Hölgy.
 
Edzőváltás előtt a Juve – forgatókönyvek 2011. március 8. 13:35 Meg vannak számlálva a vezetőedző Luigi Del Neri napjai a Juventusnál. Amennyiben a csapat elszenvedné egymás utáni negyedik vereségét Cesenában, útilaput kötnének a tréner talpára, ebben az esetben három régi ismerős, Claudio Gentile, Gianluca Vialli és Pavel Nedved közül kerülhet ki utódja.
 
Gattuso a váratlan hős a Juve-Milanon 2011. március 5. 22:36 VIDEÓ! Váratlan főszereplője lett a Juventus Milan elleni rangadójának, a három év után ismét betalált Gennaro Gattuso góljával győzött és nyolc pontra növelte előnyét az élen a piros-fekete együttes a Serie A 28. fordulójában. A vendégek az Olimpicóban vágtak vissza az őszi vereségért, és abszolút megérdemelt győzelmet arattak. Torinóban teljes a káosz, immár 20 pont a hátránya a csapatnak: bedobja a törülközőt a sokat támadott edző, Luigi Del Neri?
 
Del Neri: Borzalmas év elé néz a Juve 2011. február 27. 12:23 VISSZAPILLANTÓ! Ha van csapat, amely kilátástalan helyzetbe került 2011-ben, az a Juventus, Luigi Del Neri pedig figyelmeztetett, ez csak a kezdet lehet. A torinóiak 12 idei mérkőzésükből csak négyet nyertek meg, miközben hetet elbuktak. Ráadásul olyan vereségek vannak közöttük, mint a szombati Bologna elleni kínos zakó.
 
A Juve, avagy a csapatszellem diadala 2011. február 14. 11:44 Luigi Del Neri a csapatszellem diadalaként tekint a Juventus Inter felett aratott győzelmére, de milánói kollégája, Leonardo is elismeri: a jobbik csapat nyerte a 182. Derby d’Italiát. A mérkőzést eldöntő Alessandro Matri maga sem álmodott ilyen villámrajtról Torinóban.
 
Tragédia érte a Juve edzőjét 2011. január 10. 15:47 Elhunyt a Juventus-vezetőedző Luigi Del Neri testvére, Rudi Del Neri - közölte Aquileia város a családhoz közel álló polgármestere hétfőn.
  
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu