Megvan a Juve következő edzője?

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 11. 14:48
A Juventusnál azon gondolkoznak, hogy bejelentkeznek Walter Mazzariért. A Napoli vezetőedzőjét a jelenlegi tréner, Luigi Del Neri helyére szerződtetné az Öreg Hölgy.


A Tuttosport szerint az idény végén biztosan megválik egymástól a Juve és Del Neri, az utódlással kapcsolatban pedig gőzerővel dolgoznak az illetékesek. Felmerült már Luciano Spalletti, Andre Villas Boas, Claudio Gentile, Pavel Nedved és Gianluca Vialli neve is, és most itt az újabb jelölt.

Könnyen meglehet, hogy a sok kandidáló közül épen Walter Mazzari lesz a végső győztes. A 49 éves szakember jelenleg a Napolival ostromolja az olasz futball egét. Mazzari 2009 októberében csatlakozott a déliekhez, amellyel mindjárt Európa-liga-indulást érő helyen végzett.

Piedone városának gladiátorai idén ezt a teljesítményt is túlszárnyalhatják, lévén e pillanatban a harmadik, tehát Bajnokok Ligájára feljogosító pozícióban tündökölnek. Mazzari szerződése amúgy 2013 nyaráig szól Nápolyban, és Aurelio De Laurentiis elnök sem nagyon engedné el őt.

"El a kezekkel az edzőnktől – kezdte a presidente. – A Juventus 2016-ig biztosan nem kapja meg őt, hacsak én nem gondolom meg magam. Ilyen egyszerű."

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Edzőváltás előtt a Juve – forgatókönyvek
Meg vannak számlálva a vezetőedző Luigi Del Neri napjai a Juventusnál. Amennyiben a csapat elszenvedné egymás utáni negyedik vereségét Cesenában, útilaput kötnének a tréner talpára, ebben az esetben három régi ismerős, Claudio...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Feleségül veszi a szupermodellt Buffon
Június közepén Prágában feleségül veszi cseh szupermodell barátnőjét Gigi Buffon, a Juventus világbajnok kapusa. Ezt maga a futballsztár árulta el az olasz Chi magazinnak....
Tovább a teljes cikkhez »

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu