KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "WALTER_MAZZARRI"
Lapátra tették Mazzarrit, úton Mancini 2014. november 14. 13:47 Azonnali hatállyal menesztették Walter Mazzarrit, az Internazionale labdarúgócsapatának vezetőedzőjét - közölte a Nerazzurri péntek délután. Sajtóforrások már biztosra veszik, hogy Roberto Mancini lesz az utódja. A Manchester Cityt is megjárt szakember hat év után térhet vissza a milánói együttes kispadjára.
 
Napoli: 180 fokos fordulat 24 órán belül 2011. május 23. 22:06 Egyik pillanatról a másikra rendezte nézeteltéréseit a Napoli tulajdonosa, a filmproducer Aurelio De Laurentiis és a csapat vezetőedzője, Walter Mazzarri, így nem lesz edzőváltás a Vezúv lábánál - ez az olvasata a klub késő esti hivatalos közleményének. Öt évvel hosszabbított a tréner.
 
Megvan a Juve következő edzője? 2011. március 11. 14:48 A Juventusnál azon gondolkoznak, hogy bejelentkeznek Walter Mazzariért. A Napoli vezetőedzőjét a jelenlegi tréner, Luigi Del Neri helyére szerződtetné az Öreg Hölgy.
 
Hosszabbított a Napoli edzője 2010. május 23. 14:17 Walter Mazzarri két évvel, 2013-ig meghosszabbította szerződését a Napolival - jelentette be hivatalosan a klub.
 
Kirúgták a korábbi szövetségi kapitányt 2009. október 6. 14:15 A Napoli labdarúgócsapatának vezetősége menesztette Roberto Donadonit, az együttes vezetőedzőjét. Az indok, ahogy az már lenni szokott, a déliek pocsék szereplése volt. A korábbi olasz szövetségi kapitány utódja a legutóbb a Sampdoriát irányító Walter Mazzari lett.
 
Leszólta Mourinhót a Sampdoria edzője 2009. április 25. 12:45 Hiába győzte le a Sampdoriát 1-0-ra az Internazionale, az első meccsen elért 3-0-s sikerének köszönhetően a genovai együttes jutott be a labdarúgó Olasz Kupa fináléjába. José Mourinhónak a kiesés mellett egy másik békát is le kellett nyelnie: Walter Mazzarri, a Samp edzője szerint nem a portugál szakember érdeme lesz, ha az Inter megnyeri a bajnokságot.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu