Leszólta Mourinhót a Sampdoria edzője

Szerző: shLétrehozva: 2009. április 25. 12:45
Hiába győzte le a Sampdoriát 1-0-ra az Internazionale, az első meccsen elért 3-0-s sikerének köszönhetően a genovai együttes jutott be a labdarúgó Olasz Kupa fináléjába. José Mourinhónak a kiesés mellett egy másik békát is le kellett nyelnie: Walter Mazzarri, a Samp edzője szerint nem a portugál szakember érdeme lesz, ha az Inter megnyeri a bajnokságot.


Dühös volt csapata kiesése miatt José Mourinho, az Inter edzője. A milánóiak háromgólos hátrányból indulva fogadták a Sampdoriát, amely két gólt végül megőrzött az előnyéből, hiszen Zlatan Ibrahimovic találatát követően csak 1-0-ra kapott ki.

Mourinho elmondta mindennek a genovai alakulatot, felhozta az időhúzást, valamint az ellenfél antifutballját, de kapott a jóból Daniele Orsato játékvezető is.

Azonban most Mourinho is megkapta a magáét, Walter Mazzarri, a Samp mestere vágott vissza neki.
„Szerencsére sokan látták ezt a meccset, hiszen Mourinho erősen torzított formában adta elő a történteket” – nyilatkozta a Sky Italia televíziós társaságnak Mazzarri. – „A Samp úgy játszott a San Siróban, ahogy kell: a földön tartotta a labdát, három helyzetet kialakított, és csak Julio Cesar nagy bravúrja miatt nem került hátrányba az Inter Ibrahimovic gólja előtt.”

Mazzarri hozzátette, hogy Mourinho nyilatkozatának valószínűleg az volt a lényege, hogy elterelje a figyelmet csapata kieséséről és gyenge teljesítményéről.
„Akik látták a meccset, megerősíthetik, a Sampdoria játszotta a futballt. Az Inter pánikban volt, és nem tudott mit csinálni. Kétségbeesésükben csak fellődözték a labdákat, hátha csinálnak valamit a csatárok.”

„Az, hogy ilyen jól áll az Inter, azt a játékosok egyéni képességeinek köszönheti, nem a taktikának. Egy ilyen csapattal bárki bajnokságot tud nyerni. Mourinho a múltban is olyan csapatokat irányított, amelyek egy lépéssel a vetélytársak előtt voltak, és hiába játszottak mindig rosszul, 1-0-ra megnyerték a meccseket.”
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu