Juve: Mancini, Spalletti, Villas-Boas?

Szerző: shLétrehozva: 2011. április 20. 16:15
Roberto Mancini, André Villas-Boas és Luciano Spalletti közül kerülhet ki a Juventus edzője. Giuseppe Marotta sportigazgató szavai is azt sejtetik, nem Luigi Del nerivel tervez a Zebrák vezetősége a következő szezonra.


"Del Nerivel kétéves szerződésünk van, de nyilvánvaló, hogy meg kell fontolnunk néhány dolgot a folytatással kapcsolatban. Nincs megállás, a klubnál éjt nappallá téve dolgozunk azon, hogy jelentősen előre tudjunk lépni a következő szezonban. Elismerjük Del Neri munkáját, a szezon közben felmerülő számos probléma ellenére. Egy csapatépítésnél elkerülhetetlen volt, hogy nehézségekbe ütközzünk. Az edzőkérdésben a megfelelő pillanatban döntünk néhány hét múlva, figyelembe véve olyan szempontokat, mint a professzionalitás, a befektetett munka és a kihívások nehézsége."

Ha egy kicsit értelmezzük Marotta nyilatkozatát, akkor nem jósolhatunk hosszú jövőt Del Nerinek a Juve kispadján. A La Gazzetta Dello Sport szerint két forgatókönyv létezik. Az egyik szerint Roberto Mancini vagy esetleg André Villas-Boas érkezik Vinovóba a nyáron, a másik szerint marad a jelenlegi vezetőedző, de csak 2012-ig, amikor is Luciano Spallettinak venné át a karmesteri pálcát.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu