KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LENGYELORSZÁG"
A lengyel posta is Eb-lázban ég 2012. június 7. 18:26 Bélyegekkel készül a lengyel posta, a jegybank pedig emlékérméket bocsátott ki a pénteken kezdődő ukrán-lengyel közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság alkalmából.
 
Varsó: sportvezető áldozat a tragédiában 2010. április 10. 10:54 A Lech Kaczynski államfőt és küldöttségét a katyni megemlékezésre szállító elnöki különgép oroszországi katasztrófája miatt törölték a lengyel labdarúgó-bajnokság szombatra és vasárnapra tervezett mérkőzéseit. Szinte bizonyos, hogy a nemzeti gyász miatt további sportesemények is elmaradnak. A TVN 24 és a Polsat News úgy tudja, hogy a fedélzeten tartózkodott Piotr Nurowski, a Lengyel Olimpiai Bizottság elnöke is.
 
Bűnrossz lövés 80 méterről..., góóól! 2009. szeptember 8. 17:03 Minden idők egyik legcsúnyább félpályán túli találatát, minden idők egyik legnagyobb potyagólját lőtte Norbert Jedrzejczyk, a Znicz Pruzskow játékosa az MKS Kluczbork ellen a lengyel másodosztály hétvégi fordulójában. Nyolcvan méterről vágta előre a labdát amolyan tessék-lássék módra. Az ellenfél lepkéző kapusa elvétette, átpattant rajta a kilencvenedik percben. Egy széllökés is megzavarhatta, ezzel együtt óriásit hibázott. Kettő-nullára nyert a Pruszkow.
 
Euro 2012: Lato a németekkel is rendezne, de máris kritizálják 2008. október 31. 13:20 Grzegorz Lato, a Lengyel Labdarúgó Szövetség frissen megválasztott elnöke azt mondta, hogy Németországgal közösen is el tudja képzelni a 2012-es Európa-bajnokság megrendezését.
 
Grzegorz Lato az új lengyel focivezér 2008. október 30. 18:13 Grzegorz Latot választották meg a Lengyel Labdarúgó-szövetség új elnökének a csütörtöki közgyűlésen. Az Aranycipős legenda a korrupciós botrányba keveredett vezetőség leváltását követve került az elnöki székbe.
 
Egy lépéssel közelebb az első osztályhoz 2008. augusztus 25. 11:16 A salakmotoros lengyel II. liga rájátszásának 1. fordulójában a Speedway Miskolc az Orzel Lódzot fogadta. A listavezető borsodi együttes magabiztos győzelmet aratott.
 
Peking 2008, röplabda: elszállt a lengyel csapat Japán ellen 2008. augusztus 13. 18:37 A japán válogatott 3-2-re legyőzte a néhány éve még Európa-bajnokságot nyerő lengyel csapatot a pekingi női röplabdatorna csoportmérkőzésén.
 
Junior atlétikai vb: hatodik és hetedik hely a zárónapon 2008. július 13. 20:39 Márton Anita diszkoszvetésben a hatodik, míg Baji Balázs 110 m gáton a hetedik lett a lengyelországi Bydgoszczban rendezett junior atlétikai világbajnokság zárónapján.
 
Il Giornale: olasz-francia rendezés? 2008. június 24. 13:24 Az Il Giornale nevű napilap értesülései szerint 2012-ben Olaszország és Franciaország rendezi a labdarúgó Európa-bajnokságot: a nyitó találkozót Rómában, a döntőt pedig Párizsban játsszák le. Erre reagálva Zbigniew Boniek kijelentette, elképzelhetetlen, hogy az európai szövetség megfosztja Lengyelországot és Ukrajnát a tornától.
 
Euro 2008: Lewandowski szereplése kérdéses az osztrákok ellen 2008. június 11. 19:33 A lengyel labdarúgó-válogatott középpályása, Mariusz Lewandowski sérülése okoz jelenleg nagy aggodalmat a nemzeti csapat háza táján. "Bokabántalmai még nem szűntek meg, így bizonytalan, hogy pályára léphet-e vagy sem - nyilatkozta Leo Beenhakker szövetségi kapitány szerdai sajtótájékoztatóján.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu