KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KISS GERGELY"
Kiss Gergely elhagyja a Vasast 2012. május 15. 14:34 A háromszoros olimpiai bajnok Kiss Gergely, valamint a horvát világbajnok Miho Boskovic is távozik a magyar bajnok, Bajnokok Ligája-negyedik Vasas vízilabdacsapatától. A klub honlapja szerint Kissnek az anyagi források szűkülése miatt nem tudott a vezetés új ajánlatot tenni. Boskovic családi okok miatt hagyja el az együttest, ám jelezte, hogy egy év múlva szívesen visszatérne, amennyiben a Vasas lehetőségei ezt majd megengedik és a szakmai stáb is számít rá.
 
Visszatérnek az olimpiai bajnokok 2011. január 4. 15:39 A háromszoros olimpiai bajnok Kiss Gergely a férfi vízilabda-válogatottnak már a jövő hétfőn és kedden esedékes, idei első edzőtáborozásán részt vesz, míg a szintén háromszoros ötkarikás aranyérmes Kásás Tamás január 23-án csatlakozik Kemény Dénes szövetségi kapitány kiválasztottjainak társaságához. A válogatottban hosszú ideje nem szerepelt, s most visszatérő két klasszis játékos meghívásáról a szakvezető kedden tájékoztatta a nemzeti együttes honlapját, a vlv.hu oldalt, megerősítve egyszersmind azt, hogy keretet csak a bajnokság befejezése után, a nyári, sanghaji vb-re való felkészülés kezdetekor hirdet, addig minden egyes összetartásra egyedi alkalomra szólóan küldi ki a meghívókat.
 
Olimpiai bajnokkal erősít a Vasas! 2010. június 22. 11:49 Bombaigazolásra kerített sort a bajnoki aranyérmes Vasas férfi vízilabdacsapata. Megszerezték ugyanis a háromszoros olimpiai bajnok Kiss Gergelyt!
 
Kiss Gergő nyerte a Tour de Pelsót 2010. június 6. 07:40 A vártnál is melegebb időben tekerhettek a bringások a Balaton körül. Ki-ki erőnléte szerint választhatott a távok között, illetve hogy versenyezni szeretne vagy csak "simán" körbe tekerni a tavat. A Tour de Pelson 252-en mérték össze erejüket, míg a maratont 851 fő választotta.
 
Tarolt az olimpiai bajnok pólós 2010. január 20. 14:36 Saját társai szerint lett a 2009-es esztendő legjobb vízilabdázója Kiss Gergely, a Primorac Kotor háromszoros olimpiai bajnok játékosa. A vlv.hu év végi szavazásán a rutinos pólós a legjobb légiós címet is begyűjtötte.
 
Két sztárja nélkül jövőre a válogatott 2009. szeptember 3. 15:34 Kiss Gergely és Biros Péter sem játszik majd jövőre a magyar férfi vízilabda-válogatottban. A nemzeti csapat hivatalos oldalának (vlv.hu) tájékoztatása szerint mindkét játékos szeretné feltöltődve elkezdeni a londoni olimpia előtti évet, ennek érdekében hagyják ki a jövő évi versengéseket.
 
Cipóra verték pólósaink Kanadát 2009. július 20. 12:05 Edzőmérkőzéshez hasonló összecsapáson mutatkozott be a római világbajnokságon a magyar férfi vízilabda-válogatott. Varga Dénesék nagyobb megerőltetés nélkül, 15-6-ra győzték le első csoportmeccsükön Kanada legjobbjait. Szinte izzadtság nélkül szerezték pólósaink a szebbnél szebb találatokat. Ám az is biztos, hogy a németek ellen nagyobb erőkifejtésre lesz szüksége Kemény Dénes fiainak.
 
Modernkori rocksztárok felügyelettel 2009. július 16. 09:55 Szinte pontosan két nap múlva száll fel a magyar férfi vízilabda-válogatott repülőgépe Ferihegyről, hogy nekivágjon a közel másfél órás római útnak. Dicsőséges hadjáratban reménykedünk a világbajnokságon, még akkor is, ha tudjuk, sok mindenben fejlődnie kell az együttesnek. Szerencsére, Kemény Dénes együtteséről már lekerült a kerethirdetés előtti lelki teher is. Ezt a háromszoros olimpiai bajnok Kiss Gergely is megerősítette a SportHirado.hu kérdésére, az utolsó felkészülési mérkőzést követően, Gyöngyösön, ahol fantasztikus rajongás vette körül játékosainkat.
 
Díszpolgárok lettek olimpiai bajnokaink 2009. június 4. 14:13 Nem akármilyen vendégek tették tiszteletüket a Fővárosi Önkormányzat főhadiszállásán: három háromszoros olimpiai bajnokot fogadott Demszky Gábor főpolgármester. Amikor a pekingi olimpiai sikert követően a csapat arra érdemesnek tartott, három ötkarikás aranyat nyert tagjai átvehették a kitüntetést, Kásás Tamásék már külföldi állomáshelyükön tartózkodtak, így a mostani tulajdonképpen egy pótünnepség volt - számolt be az eseményről az mvlsz.hu.
 
Magyar lőtte Európa trónjára a délieket 2009. május 23. 22:20 Fantasztikus mérkőzés végén az olimpiai bajnok Steinmetz Ádám góljával, hosszabbítás után győzte le 8-7-re az olasz Pro Recco együttesét a montenegrói Primorac Kotor csapata a férfi vízilabda Euroliga döntőjében. A két együttesben összesen hat magyar játékos szerepelt, a szlávoknál kettő (Kiss Gergely és Steinmetz), míg a taljánoknál négyen is (Benedek Tibor, Märcz Tamás, Kásás Tamás és Madaras Norbert) a vízben voltak. A bronzérmet a horvát Jug Dubrovnik szerezte meg.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu