KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JELENA_ISZINBAJEVA"
Alaposan leszerepelt, de optimista 2011. augusztus 31. 12:06 A világcsúcstartó Jelena Iszinbajeva, aki kedden alaposan leszerepelt rúdugrásban a tegui atlétikai világbajnokságon, azt ígérte, hogy a jövő évi londoni ötkarikás játékokon kiköszörüli a csorbát.
 
Átok ül a sztáratlétákon Teguban 2011. augusztus 30. 16:01 Jelena Iszinbajeva, LaShawn Merritt és Jessica Ennis lett a három legfrissebb áldozat a Teguban a sztáratlétákat érő átoknak, a női rúdugrás legendája simán búcsúzott, a női hétpróba és a férfi 400 méter címvédője pedig a második hellyel kellett, hogy beérje a világbajnokságon. Előbbi számban Farkas Györgyi a 24. lett.
 
Visszatér az atlétika királynője 2011. február 3. 19:25 Egy év után a hétvégén ismét rajthoz áll a női rúdugrás világcsúcstartója, Jelena Iszinbajeva, aki ezidő alatt helyre hozta megtépázott önbizalmát és új célokat tűzött ki maga elé.
 
Februárban térne vissza az orosz bombázó 2010. augusztus 16. 14:44 Lassan visszatér a kedve az atlétikai versenyek egyik legszebb klasszisának, aki már tudja, mikor szeretne újrakezdeni pályafutását. A gyönyörű Jelena Iszimbajeva úgy tervezi februárban a donyecki rúdugró-gálán indul újra, ha addig nem történik semmi rendkívüli.
 
Visszatér a világcsúcstartó! 2010. július 24. 18:20 A téli szezonban tervezi visszatérését Jelena Iszinbajeva, minden idők legjobb női rúdugrója. A 28 esztendős orosz versenyző a korábbiaknál rosszabb eredményei miatt áprilisban döntött úgy, hogy inkább pihen. "Szükségem volt a szünetre. Túl nagy volt rajtam a nyomás. De most úgy érzem, hogy sikerült feltöltődnöm, és ismét motivált vagyok. A 2011-es téli idényre visszatérek" - fogalmazott a kétszeres olimpiai bajnok, világcsúcstartó sportoló.
 
Nagykövet lett a szépséges atlétanő 2010. április 28. 13:30 Újabb világklasszis sportoló adta a nevét az I. Ifjúsági Olimpiai Játékokhoz. Az amerikai úszócsoda, Michael Phelps után a rúdugrás élő legendája, az orosz Jelena Iszinbajeva is az esemény nagykövete lett.
 
A Cárnő feltámadt a berlini fiaskó után 2009. augusztus 29. 11:43 Pokolból a mennyországba jutott Jelena Iszinbajeva, aki alig hiszi, hogy a berlini vb-kudarc, a kiesés után pénteken este Zürichben ismét megdöntötte a női rúdugrás világcsúcsát. A szépséges orosz klasszis nagy álma teljesült azzal, hogy 5,06 m-rel győzött a Golden League-sorozat legnagyobb presztízsű versenyén, ráadásul le is győzte a világbajnok Anna Rogowskát.
 
Összeomlott a Cárnő a berlini döntő után 2009. augusztus 18. 13:55 Totális összeomlás. Nincs jobb és szebb kifejezés arra, mit láthatott a közönség hétfőn este a női rúdugrás döntője után a berlini atlétikai világbajnokságon. A többszörös olimpiai- és világbajnok, sokszoros világcsúcstartó Jelena Iszinbajeva először a harmadik sikertelen kísérlet után fakadt sírva, majd az interjú közben is eleredtek a könnyei…De az orosz zseni már most fogadkozik, kiküszöböli a csorbát, a jövőben motiváltabb lesz, mint valaha!
 
Huszonöt centiről álmodik a rúdugrónő 2009. március 2. 12:35 Már csak öt szezonon keresztül csodálhatjuk meg a versenyeken az oroszok rúdúgrószépségét, a kétszeres olimpiai bajnok, világcsúcstartó Jelena Iszinbajevát, aki bejelentette, hogy 2013-ban a moszkvai vb után vonul majd vissza. A sztár titkos vágya, hogy az 530 centimétert is átugorja.
 
Fedettpályás csúcsot döntött Iszinbajeva 2009. február 15. 19:44 Világcsúcsot ugrott a Donyeckben zajló fedettpályás atlétikai viadalon Jelena Iszinbajeva.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu