Nagykövet lett a szépséges atlétanő

Szerző: shLétrehozva: 2010. április 28. 13:30
Újabb világklasszis sportoló adta a nevét az I. Ifjúsági Olimpiai Játékokhoz. Az amerikai úszócsoda, Michael Phelps után a rúdugrás élő legendája, az orosz Jelena Iszinbajeva is az esemény nagykövete lett.


Reuters
Nem csak az atlétikapályán elbűvölő...
Fotó: Reuter

„Nagyon örülök annak, hogy az olimpiai mozgalom e fontos eseményének, az Ifjúsági Olimpiai Játékoknak tevékeny közreműködője lehetek, hozzájárulhatok ahhoz, hogy világszerte egyre több fiatalban ébresszünk kedvet a rendszeres sportolás iránt ' – hangoztatta a csinos olimpiai bajnok atlététa

„A lehetőség nagyon izgalmas számomra, hiszen elhatároztam, hogy ebben az évben pihenőt tartok, nem indulok versenyeken. Így ott lehetek Szingapúrban, találkozhatok a fiatal sportolókkal, jó eredmények elérésre bíztathatom őket, egyben szorgalomra, igyekezetre, hogy egyszer igazi olimpikonok lehessenek.

Jacques Rogge, a NOB elnöke elégedetten nyilatkozott: „Jelena igazi bajnok a fiatalok példaképe. Nincs kétségem afelől, hogy a Szingapúrban rajthoz álló 3600 fiatal számára örök élmény marad a vele való találkozás. S egyben a jelenleginél még merészebb, nagyobb álmok valóra váltására is ösztönzést kapnak."

Az eseményre egyébként augusztus 14-26. között kerül sor a távol-keleti országban. 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu