KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ILLOVSZKY_RUDOLF"
Megnyílt az Illovszky Emlékkiállítás 2011. augusztus 4. 17:37 Csütörtökön ünnepélyes keretek között nyílt meg az Illovszky Emlékkiállítás, amellyel a fennállása 100. évfordulóját ünneplő Vasas az egykori legendás szakember előtt tiszteleg.
 
Két vb-győztes is elhunyt 2008-ban 2008. december 31. 10:34 Sajnos, 2008-ban is több nagy futballista hunyt el, akár a magyar, akár a nemzetközi futballt tekintjük. Hazánkban Illovszky Rudolf és dr. Kalocsay Géza költözött fel az égi labdarúgó-pályákra, de az olimpiai bajnok Orbán Árpádot is ebben az évben kísértük utolsó útjára. A nemzetközi futballélet is gyászolt, két világbajnok, az 1954-ben első helyen végző Heinz Kwiatkowski és Alfred Pfaff is elhunyt, de nem élte meg a 2009-es évet a chilei vb társgólkirálya, Drazen Jerkovic sem.
 
Elment a magyar futball két legendája 2008. december 29. 09:32 SZEPTEMBER. A 2009-es évhez közeledve elérkezettnek láttuk az időt, hogy visszarévedjünk a múltba – persze csak a közelibe -, és felelevenítsük, milyen emlékezetes események történtek a labdarúgás világában. Szeptemberben a magyar labdarúgó-válogatott 0-0-t ért el a Dánia elleni vb-selejtezőn, majd kikapott Svédországban, de az év kilencedik hónapja a gyászé is volt: elhunyt Illovszky Rudolf és dr. Kalocsay Géza.
 
Méltó végső búcsú Illovszky Rudolftól 2008. október 10. 16:20 Tizenhét nap telt el, de még mindig felfoghatatlan, hogy Illovszky Rudolf már az égi futballpályákon figyeli a mérkőzéseket: a Vasas legendás edzőjét, a válogatott volt szövetségi kapitányát pénteken ezerötszázan kísérték utolsó útjára a Farkasréti temetőben. Külön kérésére a sportembert az angyalföldi klub mezében temették el, a gyászolók között a honi labdarúgóélet számos képviselőjét találhattuk.
 
Illovszky-mezben lép pályára a Vasas 2008. szeptember 27. 13:56 A Vasas futballcsapata győzelemmel adózna az együttes és a magyar labdarúgás kedden elhunyt legendája, Illovszky Rudolf emléke előtt a Zalaegerszegi TE elleni szombat esti mérkőzésen. A meccs előtt negyedórával fáklyás megemlékezést tartanak, a futballisták Illovszky feliratú mezben lépnek majd pályára. Mészöly Géza vezetőedző a SportHirado.hu-nak elmondta, a játékosok átérzik a találkozó jelentőségét, és meg szeretnének felelni a várhatóan nagy számban kilátogató angyalföldi drukkerek elvárásainak. Véleménye szerint a hétközi kupafiaskó több kulcsember hiányának is betudható, Dobrics és Divics visszatérése nagy lendületet adhat a gárdának.
 
Labdarúgás, Vasas: október 10-én lesz Illovszky Rudolf temetése 2008. szeptember 24. 16:54 Október 10-én 14:30-kor lesz a temetése Illovszky Rudolfnak, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitányának.
 
Gyertyagyújtás Rudi bácsi emlékére 2008. szeptember 23. 22:15 A Vasas szurkolói gyertyagyújtással emlékeztek a hajnalban elhunyt Illovszky Rudolfra. A mintegy 300 drukker a 86 évet élt legendás edzőről elnevezett stadionban gyűlt össze, és az eredményjelző tábla aljában gyújtotta meg gyertyáit. Az angyalföldi klub szimpatizánsainak tájékoztatása szerint jelezték részvételi szándékukat a Ferencváros, az Újpest és a Budapest Honvéd hívei is.
 
Vasas: szurkolói gyertyagyújtással emlékeztek Illovszkyra 2008. szeptember 23. 20:46 A Vasas szurkolói gyertyagyújtással emlékeztek a hajnalban elhunyt Illovszky Rudolfra. A mintegy 300 drukker a 86 évet élt legendás edzőről elnevezett stadionban gyűlt össze, és az eredményjelző tábla aljában gyújtotta meg gyertyáit.
 
Elhunyt a legendás Illovszky Rudolf 2008. szeptember 23. 10:39 Gyászol a Vasas és a magyar labdarúgás: kedd hajnalban elhunyt Illovszky Rudolf, a válogatott korábbi szövetségi kapitánya, a piros-kék klub legendája. A sportembert múlt héten szállították kórházba tüdőgyulladással, napokon át altatták.
 
Labdarúgás, gyász: kedd hajnalban elhunyt Illovszky Rudolf 2008. szeptember 23. 10:34 Kedd hajnalban elhunyt Illovszky Rudolf, a labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya, a Vasas SC tiszteletbeli elnöke.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu