KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "FLOYD_MAYWEATHER_JR"
Mayweather még mindig legyőzhetetlen 2014. május 4. 11:42 A világ jelenlegi legjobb profi ökölvívójának tartott Floyd Mayweather Jr. nehéz küzdelemben, többségi pontozással győzte le Marcos Maidanát, megszerezve ezzel egy újabb bokszvilágszervezet bajnoki övét, és legkevesebb 32 millió dollárral gazdagodva.
 
Mayweather újabb mesterműve a ringben 2013. szeptember 15. 09:58 A már öt súlycsoportban világbajnok, és továbbra is veretlen Floyd Mayweather Jr. bebizonyította, hogy továbbra is világ legjobb váltósúlyú bokszolója, miután Las Vegasban pontozással, és elég simán legyőzte a mexikói Saúl "El Canalo" Álvarezt, aki 1996 óta íródó profi karrierjének 45. ellenfele volt.
 
Mayweather furcsa kiütéssel nyert 2011. szeptember 18. 12:04 VIDEÓ! Furcsa véget ért a ringbe közel másfél éve után visszatért Floyd Mayweather Junior Victor Ortiz elleni összecsapása. A Boksz Világtanács váltósúlyú világbajnoka, Ortiz a negyedik menetben szándékosan belefejelt ellenfele arcába, ezután megintették, majd Mayweather egy bal-jobb kombinációval kiütötte. Igen ám, de nem egyértelmű, hogy Joe Cortez mérkőzésvezető újraindította-e a küzdelmet.
 
Kaszinóban verekedett Floyd Mayweather 2010. december 18. 11:17 Néhány hónap alatt második balhéjába keveredett Floyd Mayweather, akit szeptemberben volt barátnője megverése miatt vettek őrizetbe, most pedig egy Las Vegas-i kaszinóban kötött bele egy biztonsági őrbe.
 
Akár húsz év börtönt kaphat Mayweather 2010. szeptember 18. 12:55 Akár húszéves börtönbüntetéssel is sújthatják Floyd Mayweathert Jr.-t, amennyiben bűnösnek találják valamennyi ellen felhozott vádpontban.
 
Jön a világ legnagyobb bokszcsatája! 2009. december 2. 16:01 Március 13-án egymás ellen lép szorítóba a világ jelenleg talán két legnagyobb bokszolója, Manny Pacquiao és Floyd Mayweather. Egyelőre csak az időpont a biztos, hiszen a fülöp-szigeteki öklöző még nem írta alá a papírokat és a helyszínben sem állapodtak meg a felek.
 
Pacquiao Mayweather skalpját is akarja 2009. május 4. 11:10 Nem sokkal Ricky Hatton megsemmisítése után már a következő feladatok járnak Manny Pacquiao fejében. A váltósúlyú világbajnoki címét megvédő Fülöp-szigeteki klasszis az önkéntes száműzetéséből visszatérő Floyd Mayweather ellen mutatná meg legközelebb tudását.
 
Visszatér a ringbe az amerikai klasszis 2009. május 2. 07:49 Júliusban szeretne újra ringbe szállni a korábban visszavonulását bejelentő amerikai ökölvívóklasszis, Floyd Mayweather jr.
 
Mayweather nemet mondott Mosleynak 2009. február 13. 13:11 A Golden Boy Promotions megkereste Floyd Mayweathert egy Shane Mosley elleni meccs lehetőségével, de az amerikai ökölvívó szupersztár nemet mondott.
 
Hatton: Mayweather vagy Pacquiao? 2008. december 17. 18:40 A nyáron visszavonult amerikai profi ökölvívó Floyd Mayweather bejelentette, szívesen visszatérne egy Ricky Hatton elleni meccs erejéig a szorítóba. Az ügy pikantériája, hogy az angol éppen a világ jelenlegi legjobbja, Manny Pacquiao ellen készül. Ám az egyetlen legyőzője elleni visszavágás gondolata is igen csábítónak tűnik.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu