Hatton: Mayweather vagy Pacquiao?

Szerző: shLétrehozva: 2008. december 17. 18:40
A nyáron visszavonult amerikai profi ökölvívó Floyd Mayweather bejelentette, szívesen visszatérne egy Ricky Hatton elleni meccs erejéig a szorítóba. Az ügy pikantériája, hogy az angol éppen a világ jelenlegi legjobbja, Manny Pacquiao ellen készül. Ám az egyetlen legyőzője elleni visszavágás gondolata is igen csábítónak tűnik.


 

 

Floyd Mayweather ügynökei felvették a kapcsolatot Ricky Hatton csapatával, hogy 2009-ben létrejöhessen a két világsztár visszavágója.

Az elmúlt év decemberében rendezett első összecsapásukon nagy csata után Mayweather nyert. Ez a vereség azért is különösen fájó az angolnak, mert ez volt profi pályafutása eddigi egyetlen veresége.

A 31 éves amerikai öklöző nyáron bejelentette ugyan visszavonulását, ám egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy egy ilyen meccsért visszatér a ringbe.

Az összecsapás ötlete azért is érdekes, mert a szakemberek Hattont tartják Manny Pacquiao elsőszámú kihívójának. A Fülöp-szigeteki bokszoló a múlt héten a nyolcadik menetben T.K.O.-val győzte le Oscar De La Hoya-t.

„Most a Pacquiao elleni meccsre összpontosítunk, azonban Mayweather is egy lehetőség.” Ezt már Gareth Williams, Hatton menedzsere mondta a megkeresésre reagálva. Majd szerényen hozzátette: „A súlycsoportban a világon mindenki Rickyvel akar megküzdeni. Azonban úgy gondolom, hogy a Manny elleni bunyó lenne a leglátványosabb.”

Hasonlóan vélekedik erről maga Hatton is: „Jelenleg Pacquiao a legjobb a világon. Én pedig a legjobbal akarok megmérkőzni. Nagyon boldog lennék, ha összejönne a meccs, de ez nem rajtam múlik.”

A döntés azonban a menedzsment kezében van. Így az sem zárható ki, hogy mindkét meccs létrejön a jövőben. Egy Pacquiao – Mayweather csatáról már nem is beszélve.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu