KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ÖKÖLVÍVÁS"
WBO-övet szerzett a Vipera 2014. szeptember 21. 14:48 Kovács Attila többségi döntéssel legyőzte a francia Dieudonne Belingát a szentesi profi ökölvívógálán, így megszerezte a Boksz Világszervezet (WBO) nagyváltósúlyú Európa-bajnoki övét.
 
Magyar aranyérem a bukaresti Eb-n 2014. június 8. 20:29 A szupernehézsúlyú Kovács Mária szombaton aranyérmet nyert a bukaresti női ökölvívó Európa-bajnokságon.
 
Magyar aranyak női ökölvívásban 2013. július 6. 20:47 A 64 kilogrammos Nagy Bianka és a 81 kilós Kovács Mária aranyérmet nyert az európai uniós női ökölvívó-bajnokságon, Keszthelyen.
 
Újabb ökölvívó bukta az olimpiát 2012. április 18. 23:09 A nehézsúlyú Darmos József (91 kg) sem lesz ott a londoni olimpián, mivel a negyeddöntőben vereséget szenvedett, s így kiesett a trabzoni ökölvívó olimpiai selejtező szerdai napján.
 
Közel a magyar kvóta 2012. április 18. 16:03 Kalucza Norbert nagyon közel került a kvótához, miután szerdán bejutott az 52 kg-osok elődöntőjébe a Trabzonban zajló ökölvívó olimpiai selejtezőn. Súlycsoportjában három indulási helyet osztanak ki, így szerencsés esetben egy pénteki vereséggel is londoni résztvevő lehet.
 
Javult az ökölvívó állapota 2012. április 2. 20:29 Javult az állapota, ám továbbra is mélyaltatásban tartják Dobrádi Zsoltot, a magyar ökölvívó-válogatott 52 kilós versenyzőjét, akit a budapesti Szent László kórházban ápolnak agyhártyagyulladással. A KSI 21 éves sportolójának családja hétfőn arról tájékoztatta az MTI-t, hogy orvosa szerint Dobrádi már külső ingerekre is reagál, ami jó jelnek tekinthető.
 
Balzsay már biztató állapotban 2012. március 21. 15:28 Egy hónappal a Dimitri Sartison elleni világbajnoki címmeccse előtt már Hamburgban készül Balzsay Károly, a Boksz Világszövetség (WBA) félnehézsúlyú bajnoka, aki túl van egy kemény lengyelországi alapozáson.
 
Erdei: Engem nem a pénz motivál! 2012. február 29. 11:10 Erdei Zsoltot nem keresték meg egy Jean Pascal elleni meccs lehetőségével, így a veretlen magyar félnehézsúlyú ökölvívó le sem mondhatta a találkozót.
 
Lavinaveszélyben edzett Balzsay 2012. február 28. 12:17 Hamarosan befejezi a lengyelországi alapozó edzőtábort, ezt követően pedig Hamburgban folytatja a felkészülést Balzsay Károly, a Boksz Világszövetség (WBA) nagyközépsúlyú világbajnoka, aki április 21-én, Schwerinben klubtársa, a kazah származású, de német színekben versenyző Dimitri Sartison ellen lép szorítóba.
 
Balzsay meghódítja a lengyel hegyeket 2012. február 20. 19:27 Naponta több órát gyalogtúrázik a térdig érő hóban, és sokat fut Balzsay Károly. A WBA (Boksz Világszövetség) nagyközépsúlyú magyar világbajnoka az áprilisi címvédésére készül, jelenleg a Magas-Tátrában edz.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu