Lavinaveszélyben edzett Balzsay

Létrehozva: 2012. február 28. 12:17
Hamarosan befejezi a lengyelországi alapozó edzőtábort, ezt követően pedig Hamburgban folytatja a felkészülést Balzsay Károly, a Boksz Világszövetség (WBA) nagyközépsúlyú világbajnoka, aki április 21-én, Schwerinben klubtársa, a kazah származású, de német színekben versenyző Dimitri Sartison ellen lép szorítóba.


 

A magyar bokszoló menedzsmentjétől kapott keddi közlemény szerint ugyanakkor ezen a héten lavinaveszély nehezítette a tréningeket, így Balzsay nem mehetett fel a magasabb hegyekbe.

"Két napja szakad a hó, és mínusz hét foknál jobban nem melegszik fel az idő. Jól haladok az alapozással, és ha minden jól megy, a hétvégétől Hamburgban folytatjuk tovább" - mondta Balzsay Károly, akinek négy és fél órás hegyi futásokkal "tarkított"  lengyelországi edzéseit az egykori világbajnok Arthur Grigorian irányítja.

Balzsay 26 mérkőzést vívott eddig profiként, s 24 győzelem mellett két vereséget számlál.

A WBA előtt a Boksz Világszervezet (WBO) nagyközépsúlyú világbajnoka is volt. A szintén 32 esztendős Sartison 29 profi csatán van túl, amelyből 28-at megnyert, s csupán egyszer kapott ki.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu