KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BALZSAY_KAROLY"
A legnehezebb meccs: rákkal küzd Balzsay 2014. március 6. 23:32 Súlyos betegséggel küzd a tavaly, visszavonult, korábbi nagyközépsúlyú világbajnok bokszoló, Balzsay Károly - értesült az origo. hu. A 34 éves sztár megerősítette a hírt, nyirokmirigy-daganatot fedeztek fel nála, kemoterápiás kezelésre jár, orvosa biztatja.
 
A csúcson hagyja abba Balzsay 2013. február 4. 13:44 33 évesen bejelentette visszavonulását a profi ökölvívó Balzsay Károly, aki tavaly áprilisban vesztett állásról, kiütéssel védte meg világbajnoki övét a WBA-nál. Egy másik szervezetnél, a WBO-nál is címvédésig jutott, amatőrként két Eb-ezüstöt is zsebre tehetett, két olimpián képviselte a magyar színeket.
 
Szeptemberben Balzsay-címmeccs! 2012. július 13. 14:21 Szeptember 22-én védheti meg címét Balzsay Károly, a Boksz Világszövetség (WBA) nagyközépsúlyú világbajnoka, akinek az északír Brian Magee-vel kell megmérkőznie.
 
Balzsay már biztató állapotban 2012. március 21. 15:28 Egy hónappal a Dimitri Sartison elleni világbajnoki címmeccse előtt már Hamburgban készül Balzsay Károly, a Boksz Világszövetség (WBA) félnehézsúlyú bajnoka, aki túl van egy kemény lengyelországi alapozáson.
 
Lavinaveszélyben edzett Balzsay 2012. február 28. 12:17 Hamarosan befejezi a lengyelországi alapozó edzőtábort, ezt követően pedig Hamburgban folytatja a felkészülést Balzsay Károly, a Boksz Világszövetség (WBA) nagyközépsúlyú világbajnoka, aki április 21-én, Schwerinben klubtársa, a kazah származású, de német színekben versenyző Dimitri Sartison ellen lép szorítóba.
 
Balzsay meghódítja a lengyel hegyeket 2012. február 20. 19:27 Naponta több órát gyalogtúrázik a térdig érő hóban, és sokat fut Balzsay Károly. A WBA (Boksz Világszövetség) nagyközépsúlyú magyar világbajnoka az áprilisi címvédésére készül, jelenleg a Magas-Tátrában edz.
 
Balzsay: rutinos, rafinált az ellenfelem 2012. február 14. 16:58 Balzsay Károly fontos címmeccsre készül. Magyarország egyetlen regnáló profi ökölvívó világbajnoka április 21-én védheti meg a WBA (Boksz Világszövetség) nagyközépsúlyú világbajnoki címét. A magyar profi ökölvívó a német Dimitri Sartison ellen lép kötelek közé a németországi Schwerinben.
 
Balzsay áprilisban védheti meg vb-címét 2012. február 8. 13:58 Balzsay Károly április 21-én, a korábbi bajnok Dimitri Sartison ellen őrizheti meg nagyközépsúlyú világbajnoki címét.
 
Balzsay a Vasasnál folytatja 2011. november 17. 17:09 Ifjabb Balzsay Károly, a Boksz Világszövetség (WBA) nagyközépsúlyú világbajnoka lett a Vasas ökölvívó-szakosztályának igazgatója.
 
Balzsay maradandó sérülést szenvedett 2011. november 8. 12:05 Balzsay Károly az augusztusi címmeccsén sérült meg. A profi bokszvilágbajnokunk elmondása szerint jobb fülében 10-15 százalékos a maradandó halláskárosodás.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu