A csúcson hagyja abba Balzsay

Szerző: SHLétrehozva: 2013. február 4. 13:44
33 évesen bejelentette visszavonulását a profi ökölvívó Balzsay Károly, aki tavaly áprilisban vesztett állásról, kiütéssel védte meg világbajnoki övét a WBA-nál. Egy másik szervezetnél, a WBO-nál is címvédésig jutott, amatőrként két Eb-ezüstöt is zsebre tehetett, két olimpián képviselte a magyar színeket.


Karrierje során 25 győzelmet és két vereséget könyvelhetett el, sajtótájékoztatón jelentette be a döntést. Azt mondja, kizárt, hogy visszatérjen. "A csúcson akarom abbahagyni."

"Szerintem profiként többet hoztam ki magamból, mint amennyire az elején gondoltam.Mindig megmutattam, hogy képes vagyok felállni a padlóról. Akár egy meccsen belül, akár egy periódust nézve. A hullámvölgyek tették igazán különlegessé a pályafutásomat" - nyilatkozta a bokszoló, akinek istállója, az Universum tavaly novemberben csődöt jelentett, és jelentős összeggel tartozik többek között Balzsaynak is.

A magyar sztár nem szakad el a sportágtól, egy ideje már a KSI-nél tart edzéseket amellett, hogy sportmenedzsernek tanul.

 

Balzsay bejelentése után a SportKlubnak nyilatkozott:

Címkék: balzsay_karoly
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu