Pacquiao Mayweather skalpját is akarja

Szerző: shLétrehozva: 2009. május 4. 11:10
Nem sokkal Ricky Hatton megsemmisítése után már a következő feladatok járnak Manny Pacquiao fejében. A váltósúlyú világbajnoki címét megvédő Fülöp-szigeteki klasszis az önkéntes száműzetéséből visszatérő Floyd Mayweather ellen mutatná meg legközelebb tudását.


Nem egész hat percig tartott szombat éjszaka a Manny Pacquiao-Ricky Hatton meccs. A Fülöp-szigeteki már az első menetben kétszer a földre küldte kihívóját, majd a második felvonás végén bevitte neki a végzetes ütést.

A filippinó már a jövőre is gondol, és nem akárkit nézett ki ellenfélnek. Elmondása szerint legközelebb októberben vagy novemberben száll ringbe, de előtte elutazik a családjával nyaralni, persze egyik szemét továbbra is a riválisokon tartva.
„Valószínűleg Floyd Mayweather lesz a következő ellenfelem, de megküzdök bárkivel, akit a menedzsmentem alkalmasnak talál a feladatra.”

Az amerikai Mayweather a súlycsoport királya volt, ám visszavonult, így decemberben Pacquiao és Oscar de la Hoya küzdött meg a szabadon maradt övért. De la Hoya hatalmas verést kapott, és ez a visszavonulását is jelentette.

Mayweather azonban bejelentette, hogy visszatér önkéntes száműzetéséből, és július 18-án a mexikói Juan Manuel Marquez ellen száll ringbe. Az amerikai kiválóság még egy meccset sem veszített profi pályafutása során.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu