Jön a világ legnagyobb bokszcsatája!

Szerző: shLétrehozva: 2009. december 2. 16:01
Március 13-án egymás ellen lép szorítóba a világ jelenleg talán két legnagyobb bokszolója, Manny Pacquiao és Floyd Mayweather. Egyelőre csak az időpont a biztos, hiszen a fülöp-szigeteki öklöző még nem írta alá a papírokat és a helyszínben sem állapodtak meg a felek.


A távol-keleti sportoló Miguel Cotto legyőzését követően találkozhat Mayweatherrel. Az eddigi negyven meccsén veretlen maradó amerikai méltó ellenfelet kapott Pacquiao személyében. Utóbbinak eddigi ötven győzelme mellett három veresége is van, ám már hét kategóriában is világbajnoki címet szerzett, így azt a néhány fiaskót hamar elfelejtette mindenki.

Egyelőre még nem tisztázott minden kérdés, hiszen Pacquiao még nem írta alá a szerződést, és az sem világos, hogy hol rendezik majd meg az összecsapást márciusban. Eddig többek között Las Vegas, New Orleans és Dallas jelentkezett, hogy szívesen vállalnák a szervezést. 

Az előbbi problémát Bob Arum, a mérkőzés egyik rendezője próbálja megoldani, aki azonnal Manilába utazott, hogy a habozó Pacquiaót rábírja a szerződésre. A Mirror hírei szerint egyébként minden idők legnagyobb pénzdíjáért folyhatna a csata.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu