KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "FLORENTINO_PEREZ"
Pérez: Nincs Ronaldo-ügy 2014. szeptember 5. 20:32 Florentino Pérez cáfolta azokat a pletykákat, amelyek szerint megromlott volna a viszony Cristiano Ronaldo és a Real Madrid között azután, hogy a játékos nyíltan bírálta a klub játékospolitikáját. A prezidente inkább megdicsérte CR-t.
 
Pérez leplezi le a Puskás-szobrot 2013. október 23. 21:01 Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke leplezi majd le csütörtökön Puskás Ferencnek, az Aranycsapat legendás kapitányának bronzból készült mellszobrát a labdarúgóklub edzőközpontja főépületének főbejáratánál.
 
CR maradt a világ legdrágább játékosa 2013. október 15. 14:01 Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke egy televíziós műsorban végre elárulta, hogy a nyáron igazolt Gareth Bale pontos ára 91 millió euró volt, ami egyben azt is jelenti, hogy továbbra is a 2009-ben 94 millióért megvásárolt Cristiano Ronaldo maradt a világ legdrágább játékosa.
 
Mourinho a világ legjobb edzője 2011. szeptember 26. 10:38 Legalábbis Florentino Pérez szerint. A Real Madrid elnöke maradéktalanul elégedett a szakember munkájával, és nincs kétsége afelől, hogy a klub rövidesen tizedik európai kupáját is megnyeri. A Bernabéu-stadion ráncfelvarráson esik át.
 
Perez: Mourinho a világ legjobb edzője 2011. június 6. 16:30 Biztosan sokan vitatkoznak majd a királyi klub elnökével, de bizonyára rengetegen bólintanak majd helyeslően. Florentino Perez ugyanis azt állítja, a tavaly az Internazionalétól szerződtetett Jose Mourinho jelenleg a földkerekség legkiválóbb labdarúgóedzője!
 
Hibázott Mourinho leigazolásával a Real? 2011. május 2. 11:02 Valószínű, Florentino Perez jó darabig nem hívja meg Johann Cruyffot egy közös ebédre vagy vacsorára! A legendás sportember ugyanis úgy véli, nem Jose Mourinhót kell hibáztatni a „botrányokért”, sokkal inkább a Real Madrid elnökének kellene felelnie az elmúlt hetek viharos ügyeiért.
 
Ronaldo elérzékenyült a Bernabéuban 2011. április 3. 16:51 Megindító pillanatokkal kezdődött a szombati Real-Gijón bajnoki (0-1), egykori ünnepelt csatárát, a 34 évesen, februárban visszavonult, kétszeres aranylabdás Ronaldót köszöntötték a Bernabéu gyepén. A brazil szupersztár négy és fél év alatt 104-szer zörgette meg az ellenfelek hálóját.
 
„Kaká távozása csak spekuláció" 2011. február 22. 16:32 Valótlan lapértesülésnek tartja Ernesto Bronzetti olasz átigazolás-szakértő, hogy Kaká a nyár folyamán elhagyja a Real Madridot.
 
Kipakolt a Real Madrid elnöke! 2010. december 2. 23:07 Néhány nappal a Real szempontjából katasztrofális El Clásicót követően szót kért a klub elnöke, Florentino Pérez. Elismerte, a Barca megsemmisítő csapást mért a királyi gárdára, ami egyben a csapat történetének legsúlyosabb vereségét jelenti. A prezidente az átigazolásokban látja a megoldást.
 
Orbán levele Florentino Péreznek 2010. november 5. 16:32 Sportiskolát nyitna a Real Madrid Magyarországon, ebben kérte a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgóakadémia segítségét, együttműködését - közölte az intézmény hivatalos honlapja. A vezetőség a napokban Madridban tárgyalt, és átadta Orbán Viktor miniszterelnök Florentino Pérez elnöknek címzett levelét.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu