Perez: Mourinho a világ legjobb edzője

Szerző: shLétrehozva: 2011. június 6. 16:30
Biztosan sokan vitatkoznak majd a királyi klub elnökével, de bizonyára rengetegen bólintanak majd helyeslően. Florentino Perez ugyanis azt állítja, a tavaly az Internazionalétól szerződtetett Jose Mourinho jelenleg a földkerekség legkiválóbb labdarúgóedzője!


A portugál szakember körül forrt a levegő az elmúlt hónapokban, sokan kritizálták az FC Barcelona elleni taktikáját, sokan bírálták arrogánsnak is mondható viselkedését. De az is tény, Jose Mourinho eddig minden csapatánál forradalmi újításokkal állt elő, két alkalommal már Bajnokok Ligáját is nyert, először az FC Portóval, majd tavaly az Internazionaléval.

Madridban az első szezonban egy Király Kupa-trófeát tett hozzá a klub történelméhez.

„Fiatal, látványosan játszó csapatra lehetünk büszkék! Ráadásul miénk a világ legjobb edzője” – jelentette ki Florentino Perez 5000 Real-tag előtt Valdebebasban.

Jose Mourinho tavaly több olyan futballistát is szerződtetett, aki már nem tartozhat a galaktikusok közé. Igaz, a szupersztárok időszakának végefelé nem is volt olyan egységes a csapat, mint a nemrég zárult szezonban. Mesut Özil, Angel di María vagy Sami Khedira hosszú távon is rendkívül értékes tagja lehet a gárdának.

„A múlt szezon kiváló alapul szolgálhat a jövőre! Megnyertük a kupát, és biztosak vagyunk abban, ez egy hosszú és sikeres korszak kezdete lehet.”
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu