Mourinho a világ legjobb edzője

Szerző: shLétrehozva: 2011. szeptember 26. 10:38
Legalábbis Florentino Pérez szerint. A Real Madrid elnöke maradéktalanul elégedett a szakember munkájával, és nincs kétsége afelől, hogy a klub rövidesen tizedik európai kupáját is megnyeri. A Bernabéu-stadion ráncfelvarráson esik át.


A Real Madrid eredményességben és játékban jócskán elmarad a Barcelonától, amivel Florentino Pérez is tisztában van, de optimista a jövőt illetően.

„Hiszünk a csapatban és a világ legjobb edzőjében, José Mourinhóban. Pontosan felmérte, mit jelent a Real Madrid szakvezetőjének lenni, és maximális odaadással végzi a munkáját” – méltatta az elnök a Special One-t.

„A madridizmusa megkérdőjelezhetetlen. Arról álmodunk, hogy a tizedik európai címünket is besöpörjük, és rövidesen valóra válhat. Emlékezzünk csak arra, még kiemeltek sem voltunk a Bajnokok Ligájában két évvel ezelőtt, mikor az új korszak elkezdődött.”

„Az előző idényben eljutottunk az elődöntőig, olyasmit értünk el, amire legutóbb 2002-03-ban volt példa. A csoportkörben több pontot gyűjtöttünk, mint bármely más csapat, mi szereztük a legtöbb gólt, és mi kaptuk a legkevesebbet” – hangsúlyozta az elnök.

Pérez egyúttal bejelentette, a Bernabéu-stadiont rövidesen átalakítják, és valamennyi szék fölött tető lesz.

Az arénát legközelebb kedden csodálhatják meg a madridisták, a Real az Ajaxot fogadja a Bajnokok Ligája csoportkörében. 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu