Kipakolt a Real Madrid elnöke!

Szerző: shLétrehozva: 2010. december 2. 23:07
Néhány nappal a Real szempontjából katasztrofális El Clásicót követően szót kért a klub elnöke, Florentino Pérez. Elismerte, a Barca megsemmisítő csapást mért a királyi gárdára, ami egyben a csapat történetének legsúlyosabb vereségét jelenti. A prezidente az átigazolásokban látja a megoldást.


Első vereségét szenvedte el a szezonban a Real hétfőn, s rögtön egy hatalmas pofonba szaladt bele, olyanba, amelyhez hasonlót még soha nem élt át José Mourinho vezetőedző. Pérez nem is próbálta szépíteni a történteket:

"A Real Madrid történetének legrosszabb mérkőzése volt. Borzalmas, mit ne mondjak, de az addigi 19 mérkőzés alapján nagyon sikeresek voltunk. A legcsekélyebb mértékben sem vonhatjuk tehát kétségbe, hogy a megfelelő edző ül a kispadunkon."

"Körül kell néznünk az átigazolási piacon, szükség van néhány igazolásra, hogy megerősítsük a keretünket. Attól függetlenül, hogy Higuaín kés alá fekszik vagy sem, kell egy befejező csatár  és talán egy középső középpályás is. Igaza volt Mourinhónak, az első komoly teszten bebizonyosodott, hogy vannak még hiányosságaink."

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu