KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "EL_CLASICO"
A Real legyőzte a Barcát 2012. január 4. 23:16 A férfi kosárlabdázók El Clásicóját a Real Madrid nyerte, amely a bajnokság 14. körében 78-74-re verte meg a Barcelona együttesét.
 
Újra lehet El Clásico a spanyol kupában! 2011. december 23. 12:26 Amennyiben a Real Madrid és a Barcelona is továbbjut, akkor a Király-kupa negyeddöntőben egymás ellen játszik majd a két óriás. Legutóbb a fináléban futottak össze a nagyágyúk, ez most nem történhet meg. A nyolcaddöntők első mérkőzéseit január 3-5. között, a visszavágókat január 10-12. között rendezik. A szupersztárok a legjobb nyolc mezőnyében január 17. és 19. között futhatnak össze először, a madridi első meccset egy héttel követheti a barcelonai El Clásico.
 
Egy Messivel volt jobb a Barca a Realnál 2011. augusztus 18. 00:57 VIDEÓ! Két góllal és egy gólpasszal vette ki a részét a Barcelona tizedik Spanyol Szuperkupa-győzelmét érő 3-2-es sikeréből Lionel Messi, aki szinte egymaga döntött a Real Madrid ellen. Az év hatodik Clásicója két ellentétes, egy szenzációs első és egy felejthető második félidőt hozott, a végén Marcelo durván felrúgta a nagy visszatérőt, Cesc Fabregast, ami nagy balhéval árnyalta be a 90 percet - három játékost szórtak ki. Pep Guardiola 3 év alatt 11. serlegét nyerte.
 
Erőből sem lehetett legyűrni a Barcát 2011. augusztus 14. 23:52 VIDEÓK! A Barcelona került közelebb a Szuperkupa-győzelemhez az idei ötödik Clásicón, miután 2-2-es döntetlent ért el vasárnap este a Real Madrid ellen, a Bernabéuban. A királyi gárda offenzív és erőszakos futballal rukkolt elő, amellyel úgy tűnt, meg is lepi a Barcát, de váratlanul egyenlített, majd a szünet előtt fordított is a BL-győztes (Villa, illetve Messi). A folytatásban, Xabi Alonso gólja után minden erőtartalékot mozgósított a királyi gárda, de nem járt sikerrel.
 
Guardiola: A Real épp olyan, mint tavaly 2011. augusztus 13. 22:40 Már csak egyet kell aludni és itt a Real Madrid-Barcelona szuperrangadó a Spanyol Szuperkupa első, fővárosi felvonásán. Josep Guardiola elmondta, a párharc már vasárnap eldől, hozzátette, tisztában van a rivális erejével, de úgy véli, az olyan, mint tavaly volt. Miután csapata edzését 57 ezren tekintették meg, a rendkívül céltudatosnak tűnő José Mourinho kifejtette, kerete végleges a szezonra, sok mindenről beszélt, csak a Barcáról nem, talán volt oka rá...
 
Brutális büntetést kaphat Mourinho 2011. május 6. 10:09 Elképesztően súlyos büntetést kaphat az FC Barcelona elleni BL-elődöntő első mérkőzésén kiállított Jose Mourinho. Spanyol lapértesülés szerint az Európai Labdarúgó-szövetség az utóbbi évek legbrutálisabb szankciójára készül, amely meg is ingathatja a portugál edző helyét a Real Madridnál.
 
Real kontra Barca: fellebbezés 2011. május 5. 18:38 Fellebbezett a Real Madrid az UEFA döntése ellen, miszerint nem marasztalja el a fél Barcelonát a katalán játékosok április 27-i, a madridi El Clásicón mutatott viselkedéséért.
 
A Clásico bírája felettébb elégedett... 2011. május 4. 12:38 Miközben a Real Madrid játékosai egy kanál vízben megfojtanák a keddi El Clásicót vezető bírói társaságot, élén Frank de Bleeckerével, kiszivárgott a játékvezető rövid nyilatkozata.
 
Mourinho, Ronaldo: Megloptak minket! 2011. május 4. 11:47 Cristiano Ronaldo a bírókat hibáztatja, amiért kedden csak 1-1-es döntetlent játszva a Real Madrid búcsúzott a Bajnokok Ligájától az elődöntőben. Az aranylabdás szerint a játékvezetők a Barcát favorizálják, majd Higuaín meg nem adott gólja miatt siránkozott. Ezzel nem ért véget a történet, a támadó, és José Mourinho vezetőedző az El Prat repülőtéren azonos mozdulattal integetett a kamerába, a madridi sajtó szerint azt jelezve, hogy meglopták őket!
 
Jimmy Jump a Clásicón akciózott - videó 2011. május 4. 11:20 Tavaly szeptember óta nem hallottunk Jimmy Jumpról, amikor az Újpest-Ferencváros magyar rangadón szaladt egyet a futballpályák leghíresebb rendbontója. A tavaszi El Clásico-sorozatot nyilván nem hagyhatta ki eredeti nevén Jaume Marquet Cot, aki kedden a második félidő kezdő sípszava előtt rontott a gyepre, és csak nagy nehézségek árán sikerült a biztonságiaknak őt eltávolítani. Nézd meg, amint tízen üldözik Jimmy Jumpot!
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu